Cemal Enginyurt’tan Mansur Yavaş’a şok sözler

'Dinamit' telefon bağlantısı kuran Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt, Mansur Yavaş’ın CHP’ye katılması ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cemal Enginyurt’tan Mansur Yavaş’a şok sözler
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Usta gazeteci Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı Rasim Ozan Kütahyalı'nın gündemi yorumladığı'Dinamit' programına Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Cemal Enginyurt telefon bağlantısı ile katıldı.

Dinamit'e telefon bağlantısı kurarak katılan Enginyurt, Mansur Yavaş'ın CHP'ye katılması ile ilgili yaptığı açıklamalar programa damgasını vurdu.

Mansur Yavaş'ın Belediye Başkan Adayı olurken kendi ekibini yanına alacağını söyleyen Enginyurt, “Tuzla'daki DHKP'cileri, Mamak'taki Tikkocuları, Dev-Genç'leri, geçmişin Dev Solcularını, PKK artıklarını belediye meclis üyesine yazacaklardır” diye konuştu.

İşte Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Cemal Enginyurt'un Mansur Yavaş ile ilgili sözleri:
Sayın yavaş 12 Haziran seçimlerinden 4 ay önce Star Gazetesi'nde bir röportaja konu oldu ve röportajında MHP Genel Başkanı'nın yanlış yolda olduğunu, doğru işler yapmadığını ve hatta dedi ki, “MHP baraj altında kalırsa hiç şaşmayın” dedi. Ve bunun arkasından da kaset operasyonları geldi. Bu bir tesadüf diyelim. Sayın Yavaş, müthiş bir tesadüfün ön izleyicisi olmuş diyelim. Arkasından MHP Genel Başkanı'nı CHP zihniyetine geçmekle partiyi suçladı. MHP'nin çok değerli milletvekili, Türk milliyetçisi bize göre değerli bir komutan başkaları ne der bilmeyiz ama Engin Alan'ın partiden aday yapılmasını bir Ergenekon hadisesine hizmet olarak sunarken PKK'nın avukatlığını yapan Sezgin Tanrıkulu ile aynı partide olmaktan imtina etmediğini de göz önüne alalım.

Sayın Yavaş, MHP'yi en acımasızca eleştirirken, bu eleştirilerini yaparken MHP Genel Başkanı'nı Ramazan ayında tehdit edercesine bir basın açıklaması yaptı. “Ramazan ayının sonuna kadar beni aday yapmazsanız ben ekibim ile birlikte ne gerekiyorsa onu yapacağım.” diyerek Milliyetçi Hareket'in Genel Başkanı'nı ve MHP'yi tehdit edercesine açıklama yapmasının arkasından AK Parti yetkilileriyle 8 defa, BBP yetkililerine defalarca ve en son DP ile anlaştığını kendisi beyan ediyor. Ve “DP ile el sıkışmıştık ama seçim harcamalarına yapılacak parayı tedarik edemediklerinden burası da olmadı” diyor. Ve son durak olarak CHP'ye gidiyor.

“Kılıçdaroğlu daha bir kere'Ne mutlu Türküm diyene' dememiştir”
Ben buradan bütün Türkiye'deki ülkücüler adına bir hissiyatımızı ifade etmek istiyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinin Genel Başkanı olmasına rağmen bu zamana kadar daha bir kere “Ne mutlu Türküm diyene” dememiştir.

“Milyonlar andımızı okurken CHP'den ses çıkmamıştır”
Sayın Sezgin Tanrıkulu, “Anayasa'da resmi dil Türkçedir” ibaresine BDP'liler ile karşı çıkmış yine Sayın Yavaş bu adamla bir araya gelmiştir. Bu ülkede Andımız kaldırılırken Türk Milliyetçileri olarak hep bir ağızdan andımızı okurken CHP zihniyetinden ses çıkmamıştır.

“Mansur Yavaş yolun açık olsun”
Türkiye Kürdistan'ı ibaresi TBMM tutanaklarına yazılır. MHP Genel Başkanı o bütçe konuşmasında konuşmayı reddederken CHP hiç sesini çıkarmamışsa ve bir MHP'li böyle bir CHP'den Savcı Sayan'ın bile “benim CHP'm değil” dediği ve Türkiye'de birçok CHP'linin “Bu CHP bizim CHP'miz değil' dediği bir partiden aday oluyorsa, biz Ülkücülerin söyleyeceği tek şey “Mansur Yavaş yolun açık olsun” demektir.

“Seçim Mevlüt Karakaya ile Melih Gökçek arasında geçecektir”
Mansur Yavaş'ın adını lütfen ağzınıza almayın. Aldıkça itibar kazandırıyor, reklâm yapıyorsunuz. Ankara'da yüzde 10 oy alamayacak bir CHP'ye ve Mansur Yavaş'a pirim kazandırıyorsunuz. Bu seçim Mevlüt Karakaya ile Melih Gökçek arasında geçecektir.

“DHKP'cileri, TİKKO'cuları, Dev-Genç'leri, PKK artıklarını alacaklar”
Mansur Yavaş, belediye meclisine kendi ekibini aldıracaktır. Tuzla'daki DHKP'cileri, Mamak'taki TİKKO'cuları, Dev-Genç'leri, geçmişin Dev Solcularını, PKK artıklarını belediye meclis üyesine yazacaklardır. “Mansur kabul ediyorsan et, seni aldığımıza dua et belediye başkanı olursan da bununla şükret.” diyeceklerdir. Mansur'a ne ekibi verecekler? Mansur'un ekibi mi var ki Mansur'a ekip versinler? Mansur'a değil belediye meclis üyesi o partide bir tane çöpçü bile vermezler ki temizliğini götürsün diye.