Kurtlar Vadisi Pusu 209. Bölüm: Polat, Poyraz'a deşifre oldu

Kurtlar Vadisi Pusu 209. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Tapınakçılar tarafından vurulan Akif'in yaşayıp yaşamayacağı merak konusu oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 209. Bölüm: Polat, Poyraz'a deşifre oldu
Kurtlar Vadisi Pusu 209. bölümde, Poyraz'ın kurduğu tuzağa düşen Kara ve Abdülhey, kurtulmayı başarır. Kara Poyraz'ı ele geçirir.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde, Akif, Tapınakçılar ile girilen çatışmada vuruldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 209. bölümde, yeni sezonda Polat'ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan İhtiyarlar Heyeti'nin yeniden kurulabilme süreci ağırlıklı konular olacak. Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında bu sezon da çok şeyler söyleyecek dizi yine Türkiye'nin gündemini oluşturacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 208. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI
Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde, Poyraz, takibe aldığı Abdülhey'in evlenme teklifinde bulunduğu Gaye'yi kaçırmıştı. Gaye'yi huralıkta tutan Poyraz, önce Abdülhey'i, ardından da Kara'yı tuzağın içerisine çekmişti.

Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde, motorlu testereyi eline alıp Kara'yı kesmek için harekete geçen Poyraz ve adamları maskeli bir kişinin baskınına uğramıştı.

Silahlar çekilip Poyraz, maskeli kişiden maskesini çıkarmasını isteyen Poyraz, öldüğü sanılan Polat Alemdar ile yüzleşmişti.


Kurtlar Vadisi Pusu 17 Aralık operasyonunun yapılacağını 208. bölümünde ekrana getirdi
Türkiye gündemine oturan 17 Aralık operasyonunun yapılacağını Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümünde ekrana getirdi.

Türkiye gündemine ait olayları bu haftaki bölümünde bilen Kurtlar Vadisi Pusu yine gündeme damgasını vurdu.

Tapınakçıların operasyon için Türkiye'ye gönderdiği Müfettiş Kane, kuracağı vakıflar ve finansal fonlar üzerinden operasyonlar yapacaktır.

Türkiye ve yönlendirmek istedikleri ülkelere kurdukları vakıflar üzerinden müdahale eden uluslararası finans kuruluşları, ülke kaynaklarını kendi kontrolleri dışına çıkmaması için gerekirse darbe yapılması ve seçimlere hile karıştırılması gibi, kendi lehine olacak her türlü uygulamayı mübah görmektedir.

DÜNYA ÖRNEKLERİ MEVCUT
Mısır'da yıllar sonra iktidara gelen yönetimin askeri cunta tarafından darbeyle indirilmesi, Brezilya'da ve Ukrayna'daki gösteriler bunun en güzel örnekleridir.

Türkiye'de 7 Şubat krizi, Gezi olaylarından sonra Halkbank üzerinden yapılmaya çalışılan operasyon ile Türkiye'nin batının ve ABD'nin rotasından çıkmasını önlemeye yöneliktir.

Bu operasyonun gözüken maliyeti belli ama gözükmeyen maliyeti merak konusu.