Karadayı 52. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Karadayı, ATV ekranlarında her bölümüyle konusu, oyuncularının performansı ve etkileyici müzikleriyle seyirciden tam not almayı başarıyor. Karadayı’nın 30 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek 52. Bölümü şimdiden büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı.

Karadayı 52. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karadayı Dizisi 52. Bölüm özeti:

Mahir ve Feride beklemedikleri bir durumla karşı karşıyadırlar. Ya Yasin'in dediğini yaparak kaçacaktır Mahir ya da Feride'yi dinleyip teslim olacaktır. Mahir her ne yaparsa yapsın başının ciddi dertte olduğunun farkındadır. Her şeye rağmen kendinden bekleneni yapar ve suçsuz olduğunu ifade ederek adalete teslim olur.

Feride sevdiği adamı kurtarmak için canla başla uğraşırken, Sinan da boş durmaz. Feride'nin ailesinin desteğini de arkasına alarak nişanlısı için hayır demesine imkan bırakmadığı bir sürpriz hazırlamaktadır.

Kara ailesi Nazif'in özgürlüğünün tadını çıkaramadan Mahir'in tutuklanmasıyla yıkılır. Bu sefer Nazif oğlunun suçsuzluğunu ispat etmek için mücadeleye başlar.

Hem aileyi bir araya getirmek için hem de Mahir'i kurtarabilmek için kesinlikle Orhan'ı bulmalıdır. Oysa Orhan dönülmez bir yola girer ve Nilay'ı alıp kaçar. Bunu duyan Yılan sadece Orhan'ın değil, Nazif ve Mahir'in de başını yakacaktır.

KARADAYI 51. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Mahir en büyük düşmanı Turgut'la karşı karşıyadır sonunda. Bütün acılarının hesabını sorup, her türlü cezayı verebilecek haldedir. Yaşadığı büyük kayıplara rağmen, canını ellerinde tuttuğu Turgut'u öldürmeyi kendine yediremez ancak silahın ateş almasına da mani olamaz.

Nazif, Feride'nin karşısındadır. Herkes Feride'nin iki dudağının arasından çıkacak kararı beklemektedir. Karar sadece Kara ailesinin değil, Feride ve sevdiği Mahir'in de hayatını etkileyecektir. Bu ağır yükü taşımaktan yorulan Feride kararını açıklar...

Mahir çok kere ölmesini dilediği Turgut'un yaşaması için mücadele etmektedir bu sefer. Çünkü onun cezasını çekmesini istemektedir. Oysa Mahir'in bilmediği, Turgut'un ölürken bile Mahir'i de yanında sürüklemeye çalıştığıdır...