Aşk 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Final)

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Aşk 13. Bölümüyle 30 Aralık Pazartesiğ akşamı ekranlarda olacak. İşte Aşk 13. Bölüm fragmanı ve özeti...

Aşk 13. Bölüm Fragmanı Ve Özeti (Final)
Aşk Dizisi final bölüm özeti:

Azra ve Can nikah masasında
Azra ve Can nikah masasına otururken, Kerem'in annesi, herkesin içinde Kerem'in Şebnem'le para için evlendiğini söylüyor.

Azra aldığı evlenme teklifine şaşırıp kalır. Azra, Can'a aşık değildir ama, Kerem'den intikam almak arzusu içindedir. Can'la evlenmeyi kabul eder. Can ise Azra'ya aşıktır ve onun için annesi Neslihan'ı karşısına almayı bile göze alır.

Şebnem, Kerem'in annesi Sırma Hanım'ı eve yemeğe davet eder. Şebnem her şeyden habersiz Sırma'ya ilgi gösterir. Bu ilgiden rahatsızlık duyan Sırma, herkesin içinde Kerem'im Şebnem'le para için evlendiğini söyler. Kerem şaşkındır, Şebnem'i kaybetmek istemez. Şebnem duydukları karşısında ne yapacaktır?

Neslihan, Can'la Azra'nın gizliden evleneceğini duyunca şok olur. Can'a karşı büyük öfke duyar. Azra'dan vazgeçmesi için Can'a teklifte bulunur. Bu durumda Can, Azra'yla annesi arasında kalır. Can seçimini kimden yana kullanacaktır?