Asayiş Berkkemal 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

FOX Tv ekranlarının yeni dizisi Asayiş Berkkemal 1. Bölümüyle yakında ekranlarda olacak. İşte Asayiş Berkkemal 1. Bölüm fragmanı ve özeti...

Asayiş Berkkemal 1. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Asayiş Berkkemal Dizisi nin konusu:

Uçarı, vurdumduymaz, kural tanımaz Berk ile ağır, oturaklı, kurallara sadık bir aile babası olan Kemal birlikte çalışan iki komiserdir. Hayat biçimleri gibi olaylara bakış açıları da farklı olan iki komiser bu sebeple sık sık çatışıp, zor ve komik durumlara düşmektedirler.

Berk ile Kemal evinde ölü bulunan bir kadınla ilgili soruşturmaya başlamışlardır. Olay hırsızlık gibi görünmektedir. Ama soruşturma derinleştikçe işin çok başka boyutları olduğu anlaşılır.

Berk, Kemal ve ekip gerçek katili bulmak için amansız bir takibe başlar. Diğer yandan Berk ve Kemal’in operasyonları yürütürken bağlı oldukları savcı değişmiştir. İkili yeni atanan savcıyla tanışmak için makamına giderler. Fakat burada Berk’i geçmişiyle ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Berk ve Kemal’in dahil olduğu ekibin başında bulunan Yüksel Müdür; tecrübeli, kendisini suçla mücadeleye adamış bir polistir. Fakat en yakınındaki kişinin suç dünyasına girmek üzere olduğunun henüz farkında değildir.

Berk ile Kemal gerçek katili çok geç olmadan bulabilecekler mi? Berk’i geçmişiyle hesaplaşmaya zorlayacak sürpriz ne? Yüksel Müdür en yakınını içinde bulunduğu tehlikeden koruyabilecek mi?