Başkan Tiryaki’den Sıkı Denetim

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ’ın çehresini değiştiren tesislerin, yolların ve tüm çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tiryaki’den Sıkı Denetim

Altındağ’da bu zamana kadar 290 km yeni yol açan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi’ndeki yol açma ve asfalt çalışmalarını denetledi. Mahallenin genelinde yol açma ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirten Tiryaki, bir yandan da bordür ve tretuar yapım çalışmalarının sürdüğünü söyledi

“ALTINDAĞ YATIRIMLAR SAYESİNDE DEĞİŞİYOR"
Tiryaki, devam eden çalışmaların takibi ve denetiminin günlük mesaisi içinde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Hava şartlarının nasıl olduğuna ya da o gün ne kadar yoğun olduğuna bakmaksızın her gün denetim yaptığını anlatan
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki, şöyle konuştu: "Altındağ’a yapılan çalışmaları yerinde denetliyorum. Her bir çalışmanın durumu hakkında fikir sahibiyim. Altındağ’ın pek çok noktasında yol açma, asfalt ve tesis yapımı gibi çalışmalar sürerken, bir yandan da yenileri için sürekli fikirler ve projeler üretmekteyiz. Tüm günümüz Altındağ’ın refahı ve Altındağlı vatandaşların daha iyi koşullarda yaşaması için düşünmekle geçiyor.”
Altındağ Belediyesi olarak kaynakları verimli kullandıklarını ve bütçenin yarısını yatırıma harcadıklarını belirten Tiryaki, “Altındağ bu yatırımlar sayesinde değişiyor ve değişmeye devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA