Karadayı 51. bölüm 1. Ve 2. Fragmanı: Mahir Ve Turgut Karşı Karşıya

"KARADAYI" 51. Bölümüyle 23 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de. Karadayı 51. bölümde Mahir en büyük düşmanı Turgut'la karşı karşıyadır sonunda.

Karadayı 51. bölüm 1. Ve 2. Fragmanı: Mahir Ve Turgut Karşı Karşıya
Karadayı 51. bölümde Mahir Kara, Turgut'a Bütün acılarının hesabını sorup, her türlü cezayı verebilecek haldedir. Yaşadığı büyük kayıplara rağmen, canını ellerinde tuttuğu Turgut'u öldürmeyi kendine yediremez ancak silahın ateş almasına da mani olamaz.

Nazif, Feride'nin karşısındadır. Herkes Feride'nin iki dudağının arasından çıkacak kararı beklemektedir. Karar sadece Kara ailesinin değil, Feride ve sevdiği Mahir'in de hayatını etkileyecektir. Bu ağır yükü taşımaktan yorulan Feride kararını açıklar...

Mahir çok kere ölmesini dilediği Turgut'un yaşaması için mücadele etmektedir bu sefer. Çünkü onun cezasını çekmesini istemektedir. Oysa Mahir'in bilmediği, Turgut'un ölürken bile Mahir'i de yanında sürüklemeye çalıştığıdır...

Karadayı 51. bölüm 1. Ve 2. Fragmanı: Mahir Ve Turgut Karşı Karşıya

Karadayı 51. bölüm fragmanı:                                               Karadayı 51. bölüm 2. fragmanı:
Karadayı 51. bölüm 1. Ve 2. Fragmanı: Mahir Ve Turgut Karşı Karşıya Karadayı 51. bölüm 1. Ve 2. Fragmanı: Mahir Ve Turgut Karşı Karşıya

Karadayı 50. bölümde neler yaşanmıştı?
Karadayı'nın bir önceki bölümünde Mehmet Saim, Feride ile Mahir'in görüştüklerini öğrenerek sinirden deliye dönerek Turgut'un kaçması için yardım etmekten vazgeçti.

Mehmet Saim, kıskançlık kriziyle yeni bir plan yaparken Mahir, zar zor elde ettikleri delilin bir işe yaramadığı gerçeği karşısında yıkıldı ve babasını kurtarma umudunu kaybetti.

Turgut hâlâ bulunamazken Feride, Nazif Kara davası için mücadele etmeye devam etti. Mahir, Feride'nin azminden etkilenerek Turgut'u yakalamak için bir kez daha girişimde bulunurken Turgut da farkında olmadan Mahir'e adım adım yaklaştı.

Dalyan'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenen Nazif, büyük bir hayal kırıklığına uğrarken beklemediği bir sürpriz onu sevince boğdu.