Altındağ’da Hava Soğuk Gönüller Sıcak

Altındağlılarla sık sık bir araya gelerek sohbet eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşlarla buluşma geleneğini bozmadı.

Feridun Çelik, Beşikkaya, Alemdağ ve Çamlık Mahallesi sakinleriyle buluşan Başkan Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki, herkesi tek tek selamladı.
Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi’nde bir araya gelen Altındağlılar, soğuk havayı sevgileriyle ısıttı. Herkesin sevgi ve muhabbetle bir araya geldiği toplantıda, sıcak ve samimi bir hava esti. Başkan Tiryaki’nin Altındağlılarla kurduğu samimi iletişim gözlerden kaçmazken, Altındağlılar bu buluşmaları birlik ve beraberliğin sembolü olarak değerlendirdi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"
Vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, dışarının soğuk fakat gönüllerin sıcak olduğunu söyledi.

Soğuk hava şartlarına rağmen, yapılan davete ilgi gösteren ve gelen herkese teşekkür eden Başkan Tiryaki, birlik ve beraberlik içinde olmanın daima beraberinde bereketi getireceğini vurguladı. Aile içi iletişimsizliğe de değinen Başkan Tiryaki, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu tarz buluşmalarda ailece, hem birbirimizle hem komşularımızla hem de diğer mahalle sakinleriyle bir araya geliyoruz. Ne yazık ki günümüzde babanın çocuğundan haberi yok, komşunun komşudan haberi yok, öğrencinin öğretmenden haberi yok. Biz bu sorunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Çünkü biz, büyük bir aileyiz. O yüzden burada toplanıyoruz. O yüzden sohbet ediyoruz. O yüzden hayır duamızı birbirimizden eksik etmiyoruz.”
Kaynak: İHA