Kurtlar Vadisi Pusu 208. Bölüm: Polat, Poyraz'ın Karşısında

Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölüm nefes kesti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde, Poyraz'ın eline düşen Abdülhey ve Gaye ile Kara'yı kurtarmak isteyen Polat Alemdar deşifre oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 208. Bölüm: Polat, Poyraz'ın Karşısında
Kurtlar Vadisi Pusu takipçileri, 19 Aralık Perşembe gecesi yine ekranları başındaki yerlerini aldı. ATV'nin yıllardır soluksuz izlenen rekortmen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm, yine soluksuz izlendi.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümde, Kara ve Polat Alemdar yeni operasyonlara imza attı. Akif, tapınakçıların düzenleyeceği suikasti durdurmak için yoğun çaba gösterir.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde, Poyraz, takibe aldığı Abdülhey'in evlenme teklifinde bulunduğu Gaye'yi kaçırdı. Gaye'yi huralıkta tutan Poyraz, önce Abdülhey'i, ardından da Kara'yı tuzağın içerisine çekti.

Kurtlar Vadisi Pusu 208. bölümde, motorlu testereyi eline alıp Kara'yı kesmek için harekete geçen Poyraz, ve adamları maskeli bir kişinin baskınına uğradı.

Silahlar çekilip Poyraz, maskeli kişiden maskesini çıkarmasını isteyen Poyraz, öldüğü sanılan polat Alemdar ile yüzleşti.