Altındağ Belediyesi Bir Telefon Kadar Yakın

Altındağ Belediyesi, Altındağlı vatandaşlara daha hızlı ve daha kolay hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.


Altındağ Belediyesi Çağrı Merkezi vatandaşın belediyeye gitmeksizin işlemlerini bir telefonla halledebilmesi için tüm sorulara hızla yanıt veriyor. Altındağ Belediyesi’nin 444 39 19 numaralı Çağrı Merkezi ve SMS Hizmet Hattı Altındağlı vatandaşların işini kolaylaştırıyor.

Altındağ Belediyesi Çağrı Merkezi sayesinde vatandaşlar, talep, öneri, şikayet ve sorularını belediyeye bir telefonla iletebiliyor. Temizlik, asfalt bakım ve onarımı, vergi borcu sorgulama, imar ve iskan durumu öğrenme, sokak hayvanları, park, bahçe çalışmaları, proje çalışmaları, cenaze, sosyal yardım işleri gibi her tür konuda vatandaşa hizmet veren Çağrı Merkezi, soruları ve istekleri hiç ayırt etmeksizin, kısa sürede ilgili müdürlüğe ulaştırıyor. Sorunların takipçisi de olan Çağrı Merkezi, konu hakkındaki gelişmelerden vatandaşları haberdar da ediyor. Ayrıca vatandaşlar belediye ile ilgili işlerinde lazım olan evrakları da çağrı merkezini arayarak öğrenme imkanı buluyor.

Kasım ayı boyunca 2 bin Altındağlı vatandaşın talebine cevap veren Çağrı Merkezi, gün içerisinde yaklaşık 250 kişinin istek ve sorularını kayıt altına alıyor. İnternet ve mail yoluyla gelen talepleri de dikkate alan Çağrı Merkezi, gün içinde ortalama 150 maile cevap veriyor. Çağrı Merkezi’ne ulaşan tüm talepler, titizlikle kayıt altına alınıyor

Amaçlarının vatandaşa verilen hizmetin hızını ve kalitesini artırmak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ediyor ve teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanıyoruz. 444 39 19 numaralı Çağrı Merkezi çalışanlarımız, vatandaşlarımızdan gelen sorulara yanıt veriyor, işlemleri hızlandırıyor” dedi.

Kaynak: İHA