Ebru Gündeş'in kocası tutuklandı mı?

Gündeme bomba gibi düşen İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonu Ebru Gündeş’in İran asıllı kocası Reza Zarrab’la başlatıldı. Peki Reza Zarrab tutuklandı mı?

Ebru Gündeş'in kocası tutuklandı mı?
İstanbul polisi yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla şafak operasyonu başlattı. Siyaset, bürokrasi ve iş dünyasını uzanan operasyonda bir çok ünlü isim gözaltına alındı. Operasyon kapsamında ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Kaan Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın da aralarında bulunduğu isimlerle birlikte gözaltına alınan Reza Zarrab ismi dikkat çekti.

Zarrab'ın İran'a kaynağı belirsiz para transfer ettiği öne sürüldü. Reza Zarrab eşi Ebru Gündeş'e aldığı lüks ve pahalı hediyelerle magazin dünyasında da sıkça konuşulmuştu. Türkiye'nin gündemini değiştiren operasyonun 3. gününe girilirken Zarrab'ın emniyet müdürlüğündeki sorgu işlemlerine devam edildiği öğrenildi.

REZA ZARRAB KİMDİR?

Reza Zarrab iş adamı kimliğiyle ön plana çıkan Türkiye'nin güçlü seslerinden şarkıcı Ebru Gündeş'in kocası.

Reza Zarrab 1984 yılında Bakü'de hayata merhaba dedi. Zengin bir ailenin çocuğu olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren ticaret ile uğraşmaya başladı ve öğrendiği şeyler ile ailesinin servetine servet kattı.

Armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti gibi işlerle uğraşan ünlü iş adamı Ebru Gündeş ile evli.