Başkan Tiryaki’den Altındağlılara Tavsiye

Altındağlı vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek sohbet eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Kadınlar Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleriyle buluştu.

Başkan Tiryaki’den Altındağlılara Tavsiye

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe, Veysel Tiryaki, eşi Saadet Tiryaki ve Örnek, Karacaören, Zübeyde Hanım, Gülpınar, Seyfi Demirsoy, Aydınlıkevler, Plevne, Altınpark Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyesi yaklaşık 350 kadın katıldı.

Altındağlı kadınların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Tiryaki, alkış ve çiçek yağmuruna tutuldu. Başkan Tiryaki ve eşi kendisiyle görüşmek için gelen herkese yakından ilgi gösterdi.

Yaptığı konuşmada Altındağ için yapılan yatırımlara değinen Başkan Tiryaki, son 50 yılda yapılamayanı birkaç yıl içinde yaptıklarını vurguladı. Kendisini dinlemeye gelen kadınlara altın değerinde tavsiyelerde bulunan Başkan Tiryaki, en büyük problemin eğitimsizlik olduğuna dikkati çekti. Sosyal ve kültürel alanların bulunmadığı yerlerde çocukların kötü alışkanlıklara maruz kalacağını belirten Tiryaki, okumanın önemine değinerek, evlerde televizyonların yerini kütüphanelerin almasını istedi. Evlerde çocukların çok fazla televizyon izlediğini ama az kitap okuduğunu söyleyen Tiryaki, “Saatlerce televizyon seyretmek veya bilgisayar başında vakit geçirmek aile bireyleri arasında iletişim sorunu yaratıyor. Problemlerin çıkış noktası da burası. Onun yerine kitap okunmalı. Her evde bir kütüphane olmalı. Kitaplar çocukların uzanacağı yerlerde bulunmalı. Bir kitap bir çocuğun hayatını değiştirir” dedi.

Başkan Tiryaki’yi dinlemeye gelen kadınlar ise merkezde aldıkları eğitim, geziler ve kendilerine sağladığı tüm imkanlar için Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’ye teşekkür etti.

BAŞKAN TİRYAKİ VE EŞİNE SEVGİ SELİ
Sohbet programında Başkan Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Altındağlı kadınların kendilerine hediye ettiği çiçekler karşısında duygulanan Başkan Tiryaki ve eşi, kadınların fotoğraf ricasını da kırmayarak herkesle fotoğraf çektirdi

Kaynak: İHA