O Ses Türkiye - Ali Köse’den muhteşem performans

O Ses Türkiye’nin yayınlanan son bölümünde sahneye çıkan Ali Köse başarılı performansıyla dikkat çekti. Genç kızlar başarılı yarışmacıyı tweet yağmuruna tuttu.

O Ses Türkiye - Ali Köse’den muhteşem performans
Show TV ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye'de Ali Köse'nin performansı izleyenleri büyüledi. Programın bire bir bölümünde Esra Gündeş ile eşleşen Ali Kose, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Esra Gündeş'in seslendirdiği Sarışınım parçasına Blurred Lines parçasıyla karşılık veren Ali Köse eşleşmeden galip ayrılan taraf oldu. Başarılı yarışmacının rakibinin elini öpmesi ise yarışmanın jüri üyelerinden olan Murat Boz'un diline düştü.

İkilinin performansları ardından konuşan Murat Boz “Ali bir şey söyleyeceğim. Kızı kayınçonu öper gibi öpüyorsun” dedi. Bu esprisiyle yetinmeyen Murat Boz sahneye çıkarak centilmenlik dersi verdi. Kibar bir şekilde Esra Gündeş'in elini öpen Murat Boz, seyircilerden de yoğun alkış aldı.

Öte yandan Ali Köse sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Özellikle genç kızlar attıkları mesajlar ile yarışmacıya olan hayranlıklarını dile getirdi.

İşte sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yapılan o yorumlardan bazıları:

ebrarhatice ‏@

Süper olmuş yerimm :* Ali Köse ''Blurred Lines''

Selin SARAÇ ‏@
o ses türkiyede iki favori mert demir ve ali köse....

Asena Yalçın ‏@
Ali Köse sen ne sevimlisin

Sen kısaca göz de ‏@
Bir Ali Köse kolay yetismiyor Hadise. Soyleyeceklerim bu kadar

Kübra Aydın ‏@
O ses turkiye'de Ali Köse favorilerimden :)

Kübra Uzun ‏@
O ses Ali köse nedir yani nasil yaniii ;)

T.C Tuğba ‏@
işte bu cocuga aşık olurum