Reza Zarrab Kimdir?

Reza Zarrab iş adamı kimliğiyle ön plana çıkan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in kocasıdır. Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş'in hamileliği kötü sonuçlandığı için en çok konuşulan isimlerden birisi Reza Zarrab olmuştu.

Reza Zarrab Kimdir?
Reza Zarrab iş adamı kimliğiyle ön plana çıkan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in kocasıdır. Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş'in hamileliği kötü sonuçlandığı için en çok konuşulan isimlerden birisi Reza Zarrab olmuştu. Reza Zarrab kaç yaşında ve nereli gibi sorular tam bu evrede sorulmaya başlandı. Reza Zarrab'ı daha yakından tanımak adına yazımızın devamında bulunan biyografi bilgilerine göz atabilirsiniz.

Reza Zarrab 1984 yılında Bakü'de hayata merhaba dedi. Zengin bir ailenin çocuğu olmasından dolayı küçük yaşlardan itibaren ticaret ile uğraşmaya başladı ve öğrendiği şeyler ile ailesinin servetine servet kattı. Armatörlük, kuyumculuk, petrol ticareti gibi işlerle uğraşan ünlü iş adamı Ebru Gündeş ile evlidir. Bu kadar sengin olmasının en büyük sırrı altın piyasasını çok iyi bilmesi ve yatırımlarını altın üzerinden gerçekleştirmesidir.