Özsoy İlçe Ziyaretlerine Yeşilhisar İle Devam Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, ilçe ziyaretlerini Yeşilhisar ile sürdürdü.

Özsoy İlçe Ziyaretlerine Yeşilhisar İle Devam Etti
İlçe esnafını ziyaret eden Özsoy, Yeşilhisar’ı Turizme kazandırmak için önemli çalışmalar yapacaklarını söyledi.


Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Özsoy İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçe seçim gezilerine Yeşilhisar ile devam etti. Özsoy ve partililer ilçe girişinde ilçe Başkanı Ömer Semerci başta olmak üzere Belediye Başkan Adayı Metin İnce ve kalabalık partili grubu tarafından karşılandı.

Mustafa Özsoy ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Yeşilhisar ilçesinde ilk olarak parti ilçe teşkilatını ve seçim bürosunu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Metin İnce, mülki sınırların, idare sınırlar olduğunu belirterek komple bir seçim yaşayacaklarını, seçimlerin MHP’nin zaferi ile sonuçlandırmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı konuşma da Yeşilhisar’ın turizme kazandırılması için Mevcut Büyükşehir Ve Yeşilhisar Belediye Başkanlarının Yeşilhisar’ın turizme kazandırılması ile ilgili hiçbir çalışma yapmadıklarını ifade ederek, göreve gelmemiz durumunda Yeşilhisar’ı ve köylerini turizme kazandırmak için projeler hazırladıklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanı Ömer Semerci, Yeşilhisar Belediye Başkan Adayı Metin İnce ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Yeşilhisar ilçe esnafını ziyaret etti.
Kaynak: İHA