Kaymakam Öztürk, Karla Mücadele Çalışmalarını İnceledi

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Öztürk, İlçe Özel İdare Müdür Vekili Mehmet Yerebakan, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Dursun Kurtuluş ve AK Parti Borçka İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ve ilgili köy muhtarlarıyla yürütülen karla mücadele çalışmalarını izledi.
İncelemelerinin ardından açıklama yapan Öztürk, ilçede bir hafta boyunca neredeyse aralıksız yağan kar nedeniyle kapanan köy yollarını açmak için hava şartları müsait olduğu müddetçe, çalışanları tehlikeye atacak bir duruma sokmamak suretiyle çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, çalışmalarda öncelikli olarak hasta bulunan köylere verdiklerini, devletin tüm imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

Öztürk, Anbarlı, Güreşen, Şerefiye, Çavuşlu, Kale köyündeki yol açma çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, "Son olarak Kaynarca Köyü Muhtarı Osman Yılmaztürk'ün eşi Ayşe Yılmaztürk'ün hasta olduğunu duyduk. Ekiplerimizin, kar kalınlığının yer yer 1.5 ve 2 metreye ulaştığı yoldaki 3 saatlik çalışması sonucu muhtarımızın eşine ulaştık ve ambulansla Borçka Devlet Hastanesine sevk ettik" dedi.

Kaynak: AA