Karadayı 50. bölüm: Yer Yerinden Oynuyor

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Karadayı'da bugün adeta yer yerinden oynuyor. Karadayı 50. bölümde Feride, Nazif Kara'nın kararını veriyor. Karadayı 50. bölüm özeti...

Karadayı 50. bölüm: Yer Yerinden Oynuyor
Karadayı'nın bir önceki bölümünde Feride'ye kavuşmuş olmasına rağmen Mahir, Sinan'ın varlığından rahatsız oldu. Feride'nin tüm açıklamalarına rağmen Mahir, Sinan'a şüpheyle yaklaşmış, Sinan'ın Feride'ye ilgisinin oluğunu düşünmüştü.

Mahir ve Feride, Yasin'in müjdesiyle Turgut'un sınırdan kaçmak üzereyken yakalandığını öğrenmişler ve soluğu karakolda almışlardı.

Sinan, sevkiyat zamanının belli olmasıyla rahat bir nefes aldı fakat malları çalıp Sinan'ın belirleyeceğe yere taşıması gereken Necdet, bambaşka bir plan yaptı. Sinan, hain planı öğrenince Necdet'i korkunç bir şekilde cezalandırdı.

Feride ve Mahir, gizli bir göz tarafından takip edildiklerinden habersiz Turgut'a ulaşabilmek için yeni planlar yapmakla meşguldü. Sürpriz bir şekilde ortaya çıkan bu kişi Mahir ve Feride'nin aşkının üzerine bir karabulut gibi çöktü.

Karadayı'nın 50 bölümünden 50 unutulmaz an
Karadayı 50. bölüm: Yer Yerinden Oynuyor



Karadayı 50. Bölüm özeti:
Mahir ve Feride'nin görüştüklerini öğrenen Mehmet Saim deliye döner. Turgut'un kaçması için yardım etmekten vazgeçer... Çünkü aklında yepyeni bir plan vardır artık...

Mahir uzun zamandır peşini kovaladıkları delilden bir netice çıkmadığını öğrenince, babası için bütün umudunu yitirmiştir. Zira Turgut'u da bulamamaktadırlar. Ama Feride, Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar. Turgut da bundan habersiz Mahir'e adım adım yaklaşmaya.

Nazif kadim dostu Dalyan'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenir ve hayal kırıklığına uğrar. Oysa kader Nazif'in yüzünü güldürmek için bambaşka bir sürpriz hazırlar.