Latif Şimşek'ten barış ve kardeşlik mesajı

Usta gazeteci Latif Şimşek, Türkiye'nin yakın geçmişinin unutulmaması gerektiğini söyleyerek "Türkiye’ye bir şeyler kaybettirmek vicdan meselesidir. Bu vicdansızlığı kimse yapmasın. "dedi.

Latif Şimşek'ten barış ve kardeşlik mesajı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit programına usta gazeteci Latif Şimşek'in barış ve kardeşlik mesajı damga vurdu. Aynı zamanda programın moderatörlüğünü yapan Şimşek, canlı yayının sonunda verdiği mesajlarla dikkat çekti.

“YAKIN GEÇMİŞ UNUTULMASIN”
Türkiye'nin yakın geçmişinde yaşananların unutulmaması gerektiğini vurgulayan Şimşek, başörtüsünden dolayı insanların işten çıkarıldığını yine başörtüsü nedeniyle insanların kışlalara ve okullara alınmadığını hatırlattı.

“HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN”
Herkesin aklını başına alması gerektiğini söyleyen Şimşek şu şekilde devam etti: “Tekrar söylüyorum yıkmak kolay, yapmak çok zordur. Karşılıklı kırılan kalpleri tamir etmek çok daha zordur. Bence her şey kırıldığıyla – döküldüğüyle kalsın. Çünkü bu kavga ve bu anlaşmazlıktan tek bir şey kaybeder; Türkiye kaybeder. Bunun kazananı olmaz. Bile bile Türkiye'ye bir şeyler kaybettirmek de bir vicdan meselesi. Bu vicdansızlığı kimse yapmasın.“