Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Sezonun En İddialı Bölümü

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölümde de tansiyon düşmek bilmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 207. Bölümü ile 12 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarına geliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Sezonun En İddialı Bölümü
Her geçen gün hayran kitlesini büyüterek 10 yıldır Türkiye gündeminden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yayınlanacak 207. bölümde de dizi severlerine adeta soluksuz anlar yaşatacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu akşam ekranlara gelecek olan 27. bölümde sürpriz gelişmeler olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 207. bölümde Abdülhey'den umudu kesen Polat Alemdar meseleyi Kara'yla çözmeye karar veriyor. Abdülhey mevzusu benim için kapanmıştır, bu krizi Kara'yla kapatmayı düşünen Polat Alemdar, Kara'yla anlaşabilecek mi?

Bu akşam ekranlara gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu 207. bölümde, Polat Alemdar'ı karşısında gören Kara, Polat Alemdar'a Abdülhey gibi tepki mi gösterecek? Yoksa Polat Alemdar'ın Baron'lara karşı açtığı bu savaşı birliktemi yönetecekler?

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Sezonun En İddialı Bölümü


Kurtlar Vadisi Pusu 207. bölüm özeti:

Abdülhey'den umudu kesen Polat Alemdar, meseleyi Kara'yla çözmeye karar verir. Polat'ı karşısında gören Kara'nın tepkisi ne olacak? Polat, Kara'dan beklediği yanıtı alabilecek mi?

Güvenlik duvarlarını tek tek geçen Kane, çok gizli bilgiye ulaşacak mı?
Cahit'in ekranda gördüğü yüz kime ait? Polat Alemdar deşifre mi oldu? Cahit, Kane'nin kirli planlarına ortak olacak mı? Kane'nin ölmesini istediği isim kim? Tapınakçıların yeni hamlelerine karşılık Polat'ın planı ne olacak?

Yeni bir hayat kurmayı planlayan Abdülhey, Gaye'den nasıl bir cevap alacak? Abdülhey, çizdiği yeni yolda geçmişinden vazgeçmeyi başarabilecek mi?

Nazife Anne'nin baygınlığı herkesi korkuturken, bundan sonrası için nasıl bir süreç başlayacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 12 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 207. bölümünde olacak…