Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Polat, Kara’dan beklediği yanıtı alabilecek mi?

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölümüyle kendi gününde, kendi saatinde ATV ekranlarında yayınlanacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 207. bölümü günün en çok merak edilen konusu oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Polat, Kara’dan beklediği yanıtı alabilecek mi?
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 207. bölümünde Polat Alemdar ile Abdülhey'in arasında esmeye devam eden soğuk rüzgarlar esmeye devam edecek mi? Abdülhey mevzusunu kapatan Polat Alemdar yeni bölümlerde yoluna kimlerle devam edecek. Kurtlar Vadisi Pusu 207. bölümde Gaye, Abdülhey'le Aynı Yola Baş koyacak mı?

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Polat, Kara’dan beklediği yanıtı alabilecek mi?

Abdülhey'den umudu kesen Polat Alemdar, meseleyi Kara'yla çözmeye karar verir. Peki, Polat'ı karşısında gören Kara'nın tepkisi ne olacak? Polat, Kara'dan beklediği yanıtı alabilecek mi? Güvenlik duvarlarını tek tek geçen Kane, çok gizli bilgiye ulaşacak mı? Cahit'in ekranda gördüğü yüz kime ait? Polat Alemdar deşifre mi oldu?

Tapınakçılar yeni hamleler peşindeyken Polat da onlara karşı yeni planlar yapacaktır. Polat'a beklediği yardımı sunmayan Abdülhey, Gaye üzerine kurulu yeni bir hayat kurmanın telaşındadır. Geçmişinden vazgeçmeye çalışan Abdülhey, büyük bir merakla Gaye'nin vereceği cevabı bekleyecektir.

Herkesin yüreği Nazife Anne'nin bayılmasıyla yine ağızlara gelecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bir önceki bölümünde Polat Alemdar sahaya inerek dağılan ekibi yeniden bir araya getirebilmek için Abdülhey'den yardım istedi.

Kara'yı kurtarmak için çaba harcarken aldığı bu sürpriz yardım teklifi karşısında Abdülhey kendisinden beklenen adımı atttı.

Diğer yandan Tapınakçılar, eylemlerine hız kesmeden devam etmişti. Cem Evi'ne canlı bomba saldırısı planlayan Tapınakçılar'ın korkunç eylemi son anda engellendi. Akif, son anda canlı bombayı etkisiz hale getirmeyi başardı.

Çok özel bir bilgiye ulaşmaya çalışan Kane, KGT ekibine siber saldırıda bulunulmasını sağlamıştı. Hastalığı günden güne kötüye giden Nazife Anne için endişeli bekleyiş devam ederken Safiye, Elif için plan yapmaya devam etti. Savcı Leyla, Safiye'nin planlarından haberdar olunca olaya el attı.