Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Cahit’in ekranda gördüğü yüz kime ait?

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölümde Cahit Tapınakçıların Emrini Yerine Getirecek mi? İşte Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm Fragmanı Ve özeti...

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Cahit’in ekranda gördüğü yüz kime ait?
Akif, Aksaçlı Polat Alemdar'dan aldığı emir doğrultusunda, tapınakçıların baronlarını tek tek öldürmeye başlayacak. Polat Alemdar, Abdülhey defterini kapatıyor. Peki bu onun yerine kimi kullanacak? Polat Alemdar'ın bu boşluğu Kara ile doldurması bekleniyor. Polat'ı karşısında gören Kara bu duruma ne tepki verecek?

Cahit'in tapınakçılardan özel bir görev alması. Tapınakçıların güvenini kazanmak adına her türlü görevi kabul edip yerine getiren Cahit, yine tapınakçılardan aldığı emir ile bir operasyon içerisinde. Ancak Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde bu sefer kendisinden birini öldürmesi iseniyor. Peki bu kişi kim?

Armageddon timi Türkiye'ye gelir gelmez operasyonlara başladı ki Tapınakçı askerleri yine büyük bir operasyon peşinde. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde ihtiyarlar heyetinin serverlarına sızarak çok önemli bilgiler elde eden bu tehlikeli tim yine şiddetli bir operasyon hazırlığında. Bu defa hedef kim?

Polat Alemdar, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Akif'e özel görevinde kullanması için İhtiyarlar adına bir silah teslim ediyor. Akif bu silah ile tapınakçıların baronlarına adeta kan kusturuyor.

Polat Alemdar'ı karşısında gören Kara şaşkına dönüyor. Kendisini öldü bilen Kara ne tepki verecek merak konusu...

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm: Cahit’in ekranda gördüğü yüz kime ait?

Kurtlar Vadisi Pusu 206. bölümde neler yaşanmıştı?
Polat Alemdar ile Abdülhey'in yüzleşmesi damgasnı vurdu. Memati'nin mezarı başında buluşan ikili birbirlerine taviz vermedi. Abdülhey'in 'Sen kimsin, hayatın yalan' demesi üzerine Polat Alemdar tek bir söz söyleyerek ''Sen kimsin dedin ya, ben senin abinim. Mutlu olmanı isterim. Yolun açık olsun'' dedi. Bu sahne izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

İhtiyarlar Heyeti Deşifre Oldu

Türkiye'ye gelen Armegedon Timi, İhtiyarlar Heyeti'nin gizli sistemine ulaşmayı başardı. Heyet üyelerine ulaşan tim Ak Saçlı Polat Alemdar ve diğer heyet üyelerinin kimliklerine ulaştı.

Dizinin son sahnesinde Armegedon Timi'nin İhtiyarlar Heyeti hakkında ulaştığı bilgileri izleyen Cahit, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.