Başkan Tiryaki Halkın Sesini Dinliyor

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve sorularına yanıt vermek için Altındağlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tiryaki Halkın Sesini Dinliyor

Altındağ’ı yeniden yapılandıran ve hayata geçirdiği projelerle Altındağ’ın çehresini değiştiren Başkan Tiryaki, çalışmalardaki son durum hakkında sık sık mahalle sakinlerini bilgilendiriyor. Vatandaşların sorunlarını dinlemek ve sorularına yanıt vermek için Altındağlı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tiryaki, Başpınar Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başpınarlı vatandaşlara mahallelerinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tiryaki, kendisine sorulan soruları da yanıtladı.

Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Başpınar Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarından daire almaya hak kazanan 118 hak sahibi katıldı.

Başkan Tiryaki, Başpınar Mahallesi kentsel dönüşüm bölgesinde arsalarını kat karşılığında TOKİ’ye devreden hak sahiplerine, dairelerin çok yakında teslim edileceği müjdesini verdi. Konutların inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Başkan Tiryaki, “Kura çekimi çok yakında” diye konuştu.

Toplantıda Başpınar Mahallesi sakinlerine seslenen Tiryaki, Altındağ’da göreve geldiği ilk günden itibaren Altındağ’ın çehresini değiştirdiklerine ve bunu kavgasız gürültüsüz, mahalle sakinleriyle birlikte çözüm üreterek ve uzlaşarak yaptıklarına dikkati çekti. Vatandaşlardan akıllarına takılan sorular varsa mutlaka sormalarını isteyen Başkan Tiryaki, mahalle sakinlerine yapılacak çalışmalarla ilgili fikirlerini sordu ve önerilerine kulak verdi.

Başkan Tiryaki’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği çalışmalardan çok memnun olduklarını söyleyen Başpınar Mahallesi sakinleri, yeni ve modern dairelerine taşınmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

Başkan Tiryaki’ye güvendiklerini ifade eden mahalle sakinleri, Altındağ Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kaynak: İHA