Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm fragmanı: Abdülhey mevzusu kapanmıştır!

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölümde Polat Alemdar: Benim için Abdülhey mevzusu kapanmıştır!

Kurtlar Vadisi Pusu 207. Bölüm fragmanı: Abdülhey mevzusu kapanmıştır!
Kurtlar Vadisi Pusu nefes kesen bomba gibi bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 11 yıldır gündemden düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu bu haftaki bölümle adından bir kez daha söz ettirecek gibi.

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun soluksuz izlenecek 207. bölümü, 12 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 207. bölümünde yaşanacaklar:

Abdülhey'den umudu kesen Polat Alemdar, meseleyi Kara'yla çözmeye karar verir. Peki, Polat'ı karşısında gören Kara'nın tepkisi ne olacak? Polat, Kara'dan beklediği yanıtı alabilecek mi?

Güvenlik duvarlarını tek tek geçen Kane, çok gizli bilgiye ulaşacak mı?
Cahit'in ekranda gördüğü yüz kime ait? Polat Alemdar deşifre mi oldu? Cahit, Kane'nin kirli planlarına ortak olacak mı? Kane'nin ölmesini istediği isim kim? Tapınakçıların yeni hamlelerine karşılık Polat'ın planı ne olacak?

Yeni bir hayat kurmayı planlayan Abdülhey, Gaye'den nasıl bir cevap alacak? Abdülhey, çizdiği yeni yolda geçmişinden vazgeçmeyi başarabilecek mi?

Nazife Anne'nin baygınlığı herkesi korkuturken, bundan sonrası için nasıl bir süreç başlayacak?

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 12 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 207. bölümünde olacak…