Başkan Tiryaki Çocukları Sevindirdi

Altındağ’daki okulları düzenli olarak ziyaret eden ve öğrencilerle ilgilenen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Gültepe Mahallesi’nde bulunan Atilla İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.


Eğitime verdiği destekle takdir toplayan Başkan Tiryaki, ilk olarak okul müdürü ve öğretmenler ile bir araya gelerek, okulun ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Daha sonra minik öğrencilerin sınıflarını ziyaret ederek, öğrencilerle ilgilenen Başkan Tiryaki, çocuklardan büyük ilgi gördü. Öğrencilerin sevgi gösterilerine kayıtsız kalmayan Başkan Tiryaki, çocuklarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi. Sınıfları gezen Başkan Tiryaki, miniklerin yüzünü güldürmeyi de ihmal etmedi. Gerçekleştirdiği her okul ziyaretinde Türkiye’nin geleceği olan çocukların diş sağlığına verdiği önemi yineleyen Tiryaki, çocuklara diş fırçası ve diş macunu hediye ederek, diş sağlığının önemi konusunda nasihatler verdi. Sınıflarını ziyaret ettiği miniklere “Dişlerinizi fırçalıyor musunuz?” diye soran Başkan Tiryaki, aldığı “evet” cevabının ardından “Günde 2 kere dişlerinizi mutlaka fırçalayın” öğüdünde bulundu.

Minik öğrencilere diş fırçası ve diş macununun yanı sıra, çeşitli oyuncaklar da hediye eden Başkan Tiryaki, çocukların yüzünü güldürdü. Hediye paketlerini açan Altındağlı miniklerin sevinci görülmeye değerdi.
Kaynak: İHA