Karadayı 49. Bölüm özeti Mahir ve Feride'nin aşkında dönüm noktası

Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini paylaştıgı ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Karadayı 49. bölümü ile izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Karadayı 49. Bölüm özeti Mahir ve Feride'nin aşkında dönüm noktası
Karadayı 49. bölümünde Mahir ve Feride birbirlerine kavuşurlarken Yasin, Mahir ve Feride'ye, Turgut'un sınırdan çıkmak üzereyken yakalandığı müjdesini verdi. Feride ve Mahir kabusun sona erdiğini düşünerek karakola giderler.

Diger taraftan Mahir, Sinan'ın varlığından çok rahatsız olur. Feride, Sinan'ın kendilerine yardım etmeye çalıştığını söylese de Mahir buna inanmaz ve içten içe başka Feride'ye karşı bir yakınlık hissettiğinden şüphelenir. Mahir, Feride'ye verdiği bütün sözleri yerine getirmek için gerekirse kaderi kendi yazmaya, düşleri gerçek kılmaya kararlıdır. Feride'nin Mahir'den tek bir isteği vardır o da mutlu bir aile kurabilmek.

Sinan ve Necdet'in birlikte yapacakları sevkiyatın zamanı belli olmuştur. Necdet malları çalıp Sinan'ın belirlediği yere taşıyacaktı. Oysa Necdet'in başka planları vardır, malları Sinan'ın belirlediği depoya taşımak yerine kendi deposuna taşıyınca Sinan, Necdet'i ummadığı bir şekilde cezalandırdı.

Mahir, Söngül'e verilen yüzüğün hesabını Osman'dan sorarken Yasin, Songül'e yüzüğü kendisinin taktığını Mahir'e söyledi. Diğer taraftan Feride'nin babası Turgut'un bir an evvel ülkeden gitmesini ve arkasında da hiçbir iz bırakmamasını istemektedir. Ancak Feride Turgut'u ve arkasındaki nüfuzlu kişiyi yani o bilmese de babasını yakalamaya kararlıdır.

Mahir ve Feride Turgut'a bir adım daha yaklaşmak için yeni planlar yaparken Feride'nin babası Mehmet Saim'in kendilerini gizlice izlediginden habersizdir. Bu beklenmedik olay, Mahir ve Feride'nin aşkında bir dönüm noktasına yol açacaktır...