Hamamönü Söyleşileri Kasım Ayı Programı Dopdolu

Altındağ Belediyesi tarafından Hamamönü’nde gerçekleştirilen kültür, sanat ve edebiyat söyleşilerinin Kasım ayı programı belli oldu.

Hamamönü Söyleşileri Kasım Ayı Programı Dopdolu
Yıl boyunca olduğu gibi Kasım ayında da dinleyiciler, birbirinden seçkin isimlerle keyifli saatler geçirecek.
Hamamönü Söyleşileri’ne her ay katılarak sevenlerini Hamamönü’nde buluşturan önemli isimler, Kasım ayında da Hamamönü Söyleşileri’nin konuğu olacak. GESAM, Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri, Can Veren Pervaneler, Irmak Alevi Bektaşi Kültür ve Eğitim Derneği, Mevlana Kültür ve Sanat Vakfı, HAMOY, Dünya Aşıklar Şairler Yazarlar Sanatçılar Dayanışma Yardım Derneği, Nogay Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Tokat Dernekler Federasyonu, Töre Dergisi, Avrasya Yazarlar Birliği, Muhafazakar Demokrat Düşünce Topluluğu, Başkent Edebiyat Sofrası, TEKDAV ve Türk Felsefe Derneği bu ay yine sohbet severleri bir araya getirecek. Siyasilerin, edebiyatçıların ve tanınmış pek çok ismin de ilgi gösterdiği söyleşilerde bu ay üç yeni isim Hamamönü Söyleşileri’nin konuğu olacak. “Yoldaki Işıklar” söyleşisiyle Cahid ve Necip Karakaya, “Halkla İlişkiler ve Sosyal Medya” konulu söyleşisiyle Güleser Aykara ve “Başkent Sağlığı” konulu söyleşisiyle Prof. Dr. Deniz Yamaç, Hamamönü akşamlarını bilgileriyle aydınlatacak.

Hamamönü Söyleşileri’nin müzik programları da sohbet programları kadar ilgi görüyor. “Kırım Tatar müzik dinletisi” ile Kırım Derneği, “Selahattin Pınar besteleri” programı ile Güler Eroğlu, “Celal Güzelses Anma Programı” ile İlkim Eylül İlk, Ati Türk Müziği Topluluğu ve “Atatürk’ün sevdiği şarkılar” programı ile Cengiz Taşkent Hamamönü’nde kulakların pasını silecekler

Kaynak: İHA