Mhp Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz'u Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Trabzon Ortahisar Belediyesi için başkan adayı Osman Abanoz'u düzenlenen törenle tanıttı.

Mhp Ortahisar Belediye Başkan Adayı Osman Abanoz'u Tanıttı

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene başkan adayı Osman Abanoz’un yanı sıra MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İl Başkanı Muhammer Demeli, belde belediye başkanları ve adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Muammer Demeli, "Bize göre belediyecilik anlayışı kendim değil kentim içindir. Bize göre belediyecilik dokunmak hissetmektir. Belediye çalışmalarımızda Allah korkusu ve insan sevgisi vardır. Üreten belediyecilik anlamında dürüstlük, çalışkanlık, birlik, şefaflık ve refahgatçılık üzerine kurulmuştur. Trabzon için Osman Abanoz’un Ortahisar’dan aday adaylığı hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın ise 30 Mart'ta yapılacak olan seçimleri vatan savunması olarak gördüğünü belirterek "Her arkadaşımın bu seçimlerde aynı duyguları taşımasını söyledim. Onun için bu mahalli seçimlere önem verek Trabzon’da MHP’nin zaferle çıkmasını sağlayabilmek için herşeyi adeta ince ince dokuduk. Trabzon’da seçime hazır en istekli parti biziz. Trabzon’un birçok ilçesinde yerel yönetimle kurultaylar yaptık. Çoğu ilçelerde birinci turunu tamamlayıp ikinci turu için hazırlanan adaylarımız var. Önce bir hedef koyduk dedik ki iki tane olmazsa olmazımız var; 'Akçaabat Belediyeleri ve Ortahisar Belediyesi'ni ne olursa olsun kazanmalıyız' dedik. Bu iki belediye aldınız mı bunun yanına katacağınız diğer ilçelerle Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gözümüzü dikebiliriz. Ben sanki kendim aday olacakmışım gibi çalıştığıma arkadaşlar kadar Allah da şaittir. Belediyeciliği iyi bilen, Allah korkusu olan bir aday bulmak için elimizdeki isimleri sorarak soruşturarak bir karara vardık. Osman Abanoz kararını aldık ve ne kadar doğru bir karar verdiğimizi halk bize doğrulattı. Bugün Trabzon’da hangi kahveye hangi eve girerse girinin MHP konuşuluyor" diye konuştu.

'DAHA İYİ BİR ORTAHİSAR İÇİN ADAYIM'
Son olarak konuşan MHP Trabzon Ortahisar Adayı Osman Abonoz ise, "Ortahisar için hassasiyeti olanlar çıkar gözetmeksizin bizimle olanlar tekrar hoş geldiniz. Daha güzel yarınlar için bu göreve talibiz. Amacımız bizden sonra gelenlere iyi bir gelecek bırakmak. Biz ortak hedef ve idealleri olan kişilerle bu yola baş koyduk. Ötekileştirmeden çalışacağım. Bugün yeni bir gün, yeni bir başlangıç. Çalmadığımız kapı girmediğimiz ev kalmayacak. İnsanlara insanlık duygusu ile yaklaşan dokunup hizmet eden anlayışın peşindeyiz. Bu işe gönül koyduk, Allah’ın izniyle başaracağız. İşler gelişi güzel olmayacak. Ortahisar daha güzel bir alan olacak. Başta üniversitelerimiz, saygın ve seçkin basın mensuplarının ve halkımızın projelerini dinleyeceğiz. Trabzon sevdalıları yolunuz açık olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA