Ata Sporumuz Güreş Masaya Yatırıldı

Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu ve antrenörler, GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy’u ziyaret ederek, güreşin sorunları ile ilgili olarak dosya sundu.

Ata Sporumuz Güreş Masaya Yatırıldı

Erzurum Güreş Antrenörleri, Güreş ve Güreş Severler Derneği yöneticileri ile İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Erzurum GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy’a nezaret ziyaretinde bulunarak, ata sporumuz güreşi masaya yatırdı. Erzurum Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, güreşle ilgili hazırladığı dosyayı Arısoy’a sundu. Topaloğlu, “Bugün buraya Güreş ve Güreş Severler Derneği yöneticileri, antrenörler ve il temsilciliği olarak bir ziyaret gerçekleştirdik. Yeni il müdürümüze hayırlı olsun dileklerimizi ileterek, kendisinden ata sporumuz güreşle ilgili destek istedik” dedi.

Erzurum GHSİM Müdürü Süleyman Arısoy, güreş antrenörlerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Ata sporumuz güreş, her vatandaşımız gibi bizim içinde büyük önem taşıyor. Antrenörlerimize ve güreşe gereken desteği vereceğiz” diye konuştu.

Ziyarette İl Temsilcisi Selami Topaloğlu’nun yanı sıra antrenörler İlhami Topaloğlu, Yaşar Sifil, Nedim Çelik, Abdulcelil Köseoğlu, İsmail Yıldırım ve Umman Erzincanlı da hazır bulundu.
Kaynak: İHA