Sana Bir Sır Vereceğim 20. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

FOX Tv'de en çok rağbet gören gören dizilerden olan Sana Bir Sır Vereceğim yeni bölümü yine nefes kesecek gibi görünüyor. Sana Bir Sır Vereceğim 20. Bölümüyle 1 Aralık Pazar akşamı FOX TV'de.

Sana Bir Sır Vereceğim 20. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi 20. Bölüm özeti:

Savaş, Şifacı 'yı kaçırmak gittiği evde karşısında Duru 'yu görünce dünyası başına yıkılır. Kanatsız 'ı evden alamaz. Bu sebeple devreye Büyük Abi 'nin adamları girer. Kanatsız 'ın gerçek Şifacı olmadığı kısa sürede anlaşılır.

Savaş, bir kez daha Büyük Abi 'yi hayal kırıklığına uğratmıştır. Bu durum Kanatsız 'ın da hayatını tehlikeye sokar. Kanatsız 'ın kaçırıldığını öğrenen Duru ve İsyan bizimkilerin evine sığınır. Büyük Abi 'nin kendilerine çok yaklaştığını öğrenen Mehmet, Orhan 'a her şeyi anlatarak ondan yardım istemeye karar verir.

Savaş 'ın planlarından habersiz olan Tilki, kardeşiyle arasındaki buzları tamamen eritmeye kararlıdır. Bunu fırsat bilen Savaş gerçek Şifacı 'yı bulmak için Tilki 'yi konuşturmaya çalışır. Savaş Şifacı 'yı bulmak için uğraşırken, Büyük Abi de kendi planını uygulamaya başlar. Bu kez oynayacağı oyun tüm aileye zarar verecektir.