Yalan Dünya 64. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların kahkahası en bol ve en genç komedi dizisi Yalan Dünya, Cuma akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. Yalan Dünya, 29 Kasım Cuma akşamı 64. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Yalan Dünya 64. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Yalan Dünya Dizisi 64. Bölüm özeti:

Rıza ile Çağatay, Deniz için yarışıyor
Fırat 'ın Yazgısı 'na verilen ödülleri bahane eden Çağatay, Deniz 'e kutlama hediyesi olarak, babaannesinin antika küpelerini veriyor. Rıza da altta kalmamak için aile yadigarı bir hediye bulmaya çalışıyor.

Terastaki büyük kavgadan sonra sular durulmuş gibi görünse de, Şehmuz 'un terasa koyduğu fıskiyeli mini süs havuzu yeni bir krize neden olur. Çiğdem Hanım, zevksizlik abidesi olarak gördüğü bu havuzdan bir an önce kurtulmaya çalışır.

Kocabaşlar ise satın aldıkları bu eserlerle pek övünmektedirler. Ancak sürekli fışır fışır akan su, terasa çıkan herkese tuvalet sorunu yaşatır. Fırat 'ın Yazgısı 'na verilen ödülleri bahane eden Çağatay, Deniz 'e kutlama hediyesi olarak babaannesinin antika küpelerini verir.

Rıza da altta kalmamak için aile yadigarı bir hediye bulmaya çalışır. Hediyeyi Nurhayat için istediğini düşünen Gülistan 'ın aklına Selahattin 'in ona aldığı pırlanta su bileziği gelir. Emir ile Nurhayat ilişkilerini Rıza ve Deniz 'e söylerler.

Çiftler, özellikle de Deniz ile Nurhayat arasında ateşkes sağlanır. Çiğdem Hanım turdan yeni dönen Bora 'yı Rıza 'ya karşı doldurur. Bora, her yerde Deniz 'i takip etmeye başlar. Selahattin ise başına gelenlerden dolayı faturayı Zerrin 'e keser.

Bünyamin 'in içine, Zerrin 'in başkaları ile görüştüğü fitnesini sokar. Dolduruşa gelen Bünyamin hemen hesap sormaya Zerrin 'e gider. Esas büyük skandal ise Kocabaşlar 'da patlak verir.

Servet 'in nüfus kaydında cinsiyetinin, oradan oraya taşınırken bir yanlışlık sonucu erkek olarak yazıldığı, bu nedenle de Şehmuz ile evliliklerinin geçersiz olduğu ortaya çıkar. Bunu duyan Çiğdem Hanım 'a gün doğarken, Rıza ise, Deniz 'e verdiği hediyenin sahte olduğunu öğrenir.