MGD gecesinin detaylı görüntüleri ilk kez Dinamit'te

Beyaz TV'de yayınlanan ‘Dinamit’ programının Ahmet Kaya’ya özel yayınında Magazin Gazetecileri Derneği gecesine dair detaylı görüntüler izleyicilere sunuldu.

MGD gecesinin detaylı görüntüleri ilk kez Dinamit'te
Beyaz TV'de Fatma Korkutata'nın yönetmenliğinde yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek'in üstlendiği Rasim Ozan Kütahyalı'nın gündemi yorumladığı 'Dinamit' adlı programda bu hafta ‘Ahmet Kaya Özel Yayını' yapıldı. Programda MGD gecesi ve Ahmet Kaya'ya yapılan saldırı ile alakalı çok özel detaylı görüntülerin bandı yayınlandı.

Olaylı gece ile ilgili bant kayıtlarında bazı ünlü konuklar olayı yatıştırmaya çalışırken bazı konukların ve medyanın da olayları tahrik ettiği görülüyor. İşte olaylı gecede yapılan konuşmalar:

“Ahmet Kaya'ya anlamlı bir yanıt verdi”
Show Haber Show haber genel yayın yönetmeni Reha Muhtar'ın ‘TGRT Haber'de yaptığı sunum; “Ortalık böylesine karışmışken sahne alan Serdar Ortaç, Ahmet Kaya'ya şarkısı ile anlamlı bir yanıt verdi.”

“İnsanların kendi ideolojisi kendinde kalmalı”
Adnan Şenses'in olaylı gecede yaptığı açıklama; “Hem buradaki toplum adına hem sanatçılık adına üzüldüm. İnsanların kendi ideolojisi kendinde kalmalı.”

“Türk Kürt kardeştir bunu bölen kalleştir”
Ebru Gündeş'in olaylı gecede yaptığı açıklama; “Daha önce de Ahmet Kaya çok tartışma konusu oldu biliyorsunuz. O yüzden artık duygularının samimiyetinden şüphe ediyorum hangi duyguyu savunduğuna dair. Son olarak söyleyeceğim Türk Kürt kardeştir bunu bölen kalleştir.”