‘küçük Beyaz Top’ Projesi Start Aldı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun önderliğinde düzenlenen, ‘Küçük Beyaz Top’ sosyal sorumluluk projesi bugün Zeytinburnu Veliefendi İlköğretim Okulu’nda start aldı.

‘küçük Beyaz Top’ Projesi Start Aldı

Zeytinburnu'ndaki Veliefendi İlkokulu bahçesinde düzenlenen törene, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Sabahattin Sarıoğlu, Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu ile okul müdürü Sabri Güç katıldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Sabahattin Sarıoğlu, masa tenisinin ileride öğrencilere faydalı olacağını belirterek, “Sadece bu masayı, topları ve raketleri vererek öğrencileri unutmayacağız. Her ay gelişimlerini ve diğer okullarla yaptıkları maçları takip edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisleri'nde Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un milli sporcularıyla sizleri daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker ise çocukların gelişiminde sporun öneminin altını çizerek, şunları söyledi: “Biz, sizler için buradayız. Bir müzisyen olarak, sizleri hem spora hem de müziğe yönlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sporun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Masa tenisi, işimde ve sosyal hayatımda her zaman daha başarılı olmamı sağladı. Kendi çocuklarım da masa tenisiyle ilgileniyor. Buradaki amacımız, sizleri spora teşvik etmek ve aranızdan yetenekli olanları milli takıma kadar çıkarabilmek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Lütfen bu işin ucundan tutalım."
Düzenlenen törenin ardından Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Sabahattin Sarıoğlu ile Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, öğrencilere raket ve top verirken, ikili daha sonra masaların bulunduğu salonu gezerek, basın mensuplarıyla gösteri maçı yaptı.
Kaynak: İHA