Kastamonu'da, Ak Parti'den Aday Adayı Olan Uluay'dan Değerlendirme

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan Aday Adayı Av. Halil Uluay, kendisini adaylık noktasında daha şanslı bulduğunu söyledi.

Kastamonu'da, Ak Parti'den Aday Adayı Olan Uluay'dan Değerlendirme

Uluay, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında adaylık sürecini değerlendirdi. Taşköprü’den gelip Kastamonu’ya aday olduğu yönünde kamuoyunda bir takım söylentilerin dolaştığını duyduğunu belirten Uluay, “Ben üniversite tahsilim bittikten sonraki süreçte sürekli Kastamonu’daydım. Taşköprü il genel meclis üyeliği yaptığım süreçte, hem işim hem evim Kastamonu’daydı” dedi.

2014 yılında Kastamonu Belediyesi'nin AK Partili olacağını savunan Uluay, “Kastamonu AK Parti farkını yaşayacaktır. AK Parti kimi aday gösterirse göstersin bu seçimin galibi olacağına inanıyoruz. Halkımız gerek basın yoluyla gerekse sair birçok şekilde ak partili şehirlerin farkını görmektedir. Ayrıca Kastamonu’da belediyenin ürettiği birçok hizmetin arkasında yine AK Parti icraatları bulunmaktadır. Partimiz mevcut aday adaylarından hangisini aday gösterirse göstersin seçimi kazanacağına inanıyorum. Aday adaylarının tamamı, belirlenen adayın peşinde seçim çalışmasına katılacaktır” diye konuştu.

AK Parti’nin her geçen gün büyüdüğünü ve bunun sebebinin de doğru yerde siyaset yapmasına dayandığını ifade eden Av. Halil Uluay, şöyle konuştu: “Diğer partilerin sadece oy verenleri değil emek verenleri ile gönül verenleri de her geçen gün partimize katılmaktadırlar. 2009 seçimlerinden sonra yaşanan katılımlar hizmetin AK Parti ailesi ile birlikte, bu çatı altında daha verimli üretilebildiğini göstermektedir. Kastamonu’da iş başına gelecek AK Partili bir belediye başkanının bu görevinden öteye birçok görev ve sorumluluğu olacaktır." Uluay, sözlerinin sonunda projelerini anlattı

Kaynak: İHA