Latif Şimşek'ten Mustafa Sarıgül'e: Bunu açıklamak zorundasın

Usta Gazeteci Latif Şimşek, programında CHP'nin, Mustafa Sarıgül'ü CHP'den ihraç ettiği rüşvet dosyasına dikkat çekti. Şimşek, Sarıgül'e "Bunu açıklamak zorundasın" diye çağrıda bulundu.

Latif Şimşek'ten Mustafa Sarıgül'e: Bunu açıklamak zorundasın
Beyaz TV ekranlarında Fatma Korkutata'nın yönetmenliğindeki, Latif Şimşek'in Moderatörlüğünü yaptığı, Rasim Ozan Kütahyalı ve Barış Yarkadaş'ın gündemi değerlendirdiği Dinamit'te, CHP üyesi olduktan sonra partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı bildirilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül masaya yatırıldı.

Çok özel Sarıgül dosyası Dinamit'te açıklandı

Moderatör Latif Şimşek, CHP'nin Mustafa SarıgülCHP'den ihraç ettiği rüşvet dosyasına dikkat çekti. Bu dosyaların gizli saklı dosyalar olmadığına belirten Şimşek, 'CHP'nin 2004 yılında Sarıgül ile ilgili hazırladığı ihraç dosyası. Bu dosyadan onlarca örnek var' dedi ve belgeyi okudu.

'Şimdi ben Sarıgül'ün adamına diyorum ki; sen bu 300 bin dolar borcu nasıl aldın? Üstelik 7 kat kaçak bina yapan bir firmadan neye binaen aldın? Bu borcu ne zaman ödedin? Ödedin mi? Ödediysen ödediğinin belgesi var mı?' sorularını yönelten Şimşek, 'Sarıgül bunu açıklamak zorunda' diyerek Şişli Belediye Başkanı'na çağrıda bulundu.

'NİYE BU RAPORU BENDEN BAŞKA EKRANLARDA GÖSTEREN YOK?'

'İşte CHP'nin, kapısına Adnan Keskin'i göndererek partiye çağırdığı Sarıgül'ün belgesi bu' diye konuşan Latif Şimşek, 'Raporu biz ele geçirmedik. Rapor herkesde var. Bu CHP'nin hazırladığı resmi bir rapor. Peki bunu niye kimse kullanmıyor? Niye Latif Şimşek'ten başka bir Allah'ın kulu çıkıp da şimdiye kadar bu raporu ekranlarda göstermedi?' diye sordu.
BEYAZ GAZETE