Taşköprü'ye Yeni Sosyal Güvenlik Merkezi Binası Yapılması

Taşköprü Belediyesi tarafından, Sosyal Güvenlik Kurumu Kastamonu İl Müdürlüğüne tahsisi yapılan arsanın tapu kayıt işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.


Belediye Başkanı Arslan, tapu kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Taşköprü Sosyal Güvenlik Merkezi'nin 2009'da hizmete girdiğini söyledi.

Merkezin kurulduğu günden bu yana vatandaşlara hizmet verdiğini ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"Ancak zamanla gelişen ve büyüyen iş ve işlem hacmi nedeniyle şu an içinde bulunduğu hizmet binası yetersiz durumdadır. İlçemize yakışır modern ve kullanışlı bir bina ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu doğrultuda SGK yetkilileriyle ortak bir çalışma yaparak belediyemize ait olan arsa kuruma devredilmiştir. İnşallah yapılacak yeni bina bir an önce tamamlanarak, memleketimize ve hemşehrilerimize daha güzel ortamlarda hizmet verilmesi sağlanmış olacaktır."

SGK Kastamonu İl Müdürü Aydoğan Ergün de yapımına başlanacak olan hizmet binasının vatandaşlara hayırlı olmasını dilediğini belirterek, "İnşallah binayı kısa bir sürede tamamlayarak hizmete açılmasını hedefliyoruz. Bu binanın kazandırılması yönünde katkı sağlayan Kaymakam Ali Yılmaz'a, Belediye Başkanı Arslan ve kurum başkanlığımızın yönetim kuruluna teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA