Beni Böyle Sev 35. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile yayınlandığı ilk hafta itibariyle sosyal medyada büyük başarılara imza atan Beni Böyle Sev 35. Bölümüyle 25 Kasım Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında olacak.

Beni Böyle Sev 35. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Beni Böyle Sev Dizisi 35. Bölüm özeti:

Nadide, oğlunun evliliğini duyurmak için düzenlediği davette ummadığı şeyler yaşayınca odasına kapanır. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan Ayşem, kayınvalidesini teselli etmek ister. Hatta Nadide 'yi şaşırtan bir de önerisi vardır.

Serhat, jestlerine bir yenisini daha ekler. Tek istediği Reyhan 'ın yüzünün gülmesidir. Reyhan 'sa her halinden mutsuz olduğunu belli eder. Yine de etrafa karşı mutluluk oyununu sürdürür. İçten içe Nezih 'in gelmesini ve bu oyunun bozulmasını beklemektedir. Öte yandan bu evcilik oyunu giderek kontrolünden çıkmaya başlar.

Seda ve Furkan 'ın söz törenine sayılı saatler kala yeni bir mail gelir. Furkan maili atan gizemli kişiyle yazışarak buluşma ayarlar. Ayşem ile Ömer 'in aşkları bebek heyecanıyla taçlanırken Ayşem, hamilelikten dolayı yaşadığı duygusal iniş çıkışlarla ortalığı birbirine katar.

Ömer 'in ailesi ile yaşamaya bir türlü alışamamıştır. Uyum sağlayamadığı bu evde Ayşem 'i büyük bir tehlike beklemektedir. Haluk, bir yandan evinin geçimi, bekar evi ve okulun giderleri derken gece gündüz demeden çalışır.

Babasının yükünü hafifletmek isteyen Deniz yardım etmek ister. Haluk derslerine çalışmasını, başka hiçbir şeyi dert etmemesini söyler. Ama Deniz 'in düşünceli tavrı onu gururlandırır.

Kız isteme töreni için son hazırlıklar tamamlanır. Ancak Reha, Ömer 'den sonra Seda 'yı da bu aileye kaptıracak olmanın endişesi içindedir. Nadide, Ömer 'i üzmemek ve yanlarında tutabilmek için sakinliğini koruma taraftarıdır. O sırada kapı çalar; gelen beklenmedik konuk Reha, için adeta büyük bir sınav olacaktır.