Savcı Sayan fena patladı!

CHP Eski MYK Yöneticisi Savcı Sayan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Mustafa Sarıgül'ü topa tuttu.

Savcı Sayan fena patladı!
Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek'in üstlendiği Rasim Ozan Kütahyalı'nın gündemi yorumladığı Dinamit adlı programın konuğu CHP Eski MYK Yöneticisi Savcı Sayan oldu. Mustafa Sarıgül'ün yolsuzluk dosyasının masaya yatırıldığı programda Savcı Sayan bazı iddialara dayanamayarak çılgına döndü ve Sarıgül hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

DELEGELER SARIGÜL'E KIRMIZI KART GÖSTERDİ

CHP delegesinin Sarıgül'ü istemediğini söyleyen Savcı Sayan, CHP'lilere sesleniyorum, partimin tabanına sesleniyorum: Bizi uyutuyorlar. Bizim üzerimizde bir oyun var. Bu oyunu sayın Baykal 10 sene önce gördü ve anlattı nerede anlattı? Delegelere anlattı. Delegelere dedi ki; Medyanın bir kısmı bizi kuşatmış bizimle uğraşıyor. Bizden 1 Mart tezkeresinin öcünü alıyorlar. Bizim partimizi paramparça etmek istiyorlar. Bizi partimizin ilkelerinden uzaklaştırmak istiyorlar buna müsade edecek misiniz? Etmeyecek misiniz? Bunu haykırdı. Bunun üzerine CHP delegesi Sarıgül'e kırmızı kart gösterdi ve müsade etmedi. Delegeler Sarıgül'e dedi ki: Sen 40 bin kişiyle gelip burayı basabilirsin ama kusura bakma bizim aldığımız terbiye gereği biz bu CHP'yi sana teslim etmeyeceğiz. Sen buraya hakim olamayacaksın. Aldı defterini dürdü geri gönderdi.

BARONLARIN GETİRDİĞİ EKİP SARIGÜL'Ü KAPIDA KARŞILADI

Sarıgül ne yaptı? Gitti uğraştı çalıştı CHP'nin bir oya muhtaç olduğu dönemlerde Türkiye'nin değişik yerlerinde miting yaparak CHP kadrolarına ve genel başkana saldıran Sarıgül bugün 'yeni CHP' deyip yönetime baronlar tarafından getirilen bir ekip Sarıgül'ü kapıda karşılıyor çare Sarıgül diyor. Çare Sarıgül ise bu konuşmaları hiç izlediniz mi?
şeklinde konuştu.

Sert açıklamalarına devam eden Sayan, Sarıgül'e seslenerek; 'Sarıgül CHP delegesi seni istemiyor. Sarıgül Kemalistler seni istemiyor. Ulusalcılar seni istemiyor. CHP Türkiye'nin sigortasıdır diyen kitleler seni istemiyor. Bunların hepsi sana karşı. Sen Hakkari'de sarı atkılarla büyük paralarla şov yaparken insanları İstanbul'dan Batman'a Hakkari'ye taşırken simit parasıyla o parti binalarını ayakta tutan CHP delegeleri seni istemiyor. Seni kim istiyor biliyor musun? Seni Ecevit'e bıçak çektiren güçler istiyor. Seni baronlar istiyor. Seni Beykoz konakları istiyor. Seni yeni CHP deyip yüzde 40'la iktidar olacağım diyen zavallı Kılıçdaroğlu istiyor. Sarıgül seni hiç kimse istemiyor. Sen çare de değilsin çare de olamazsın. Ne yazık ki Türkiye'ye operasyon düzenleniyor. Bu operasyona da CHP alet ediliyor. Bu operasyonun iki ayağı vardır. Bir, Türkiye'yi yok etmek eski günlere çevirmek. İki, CHP'yi tasfiye etmek. Bütün mesele budur. İleride göreceksiniz CHP'nin ilkeleri uğruna dürüst şekilde başkanlık yapan o günlerde yumruk yiyen Ateş Ünal Erzan aday yapılmayacaktır. Yumruk atan yok eden CHP'nin ilkelerine küfür eden CHP'yi alaşağı eden Sarıgül İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılacak ve çare Sarıgül denilecek buna isyan ediyorum' dedi.

'Efendim neymiş hepimiz birleşip AK Parti'yi devirecekmişiz. AK Parti Yunanistan hükümeti mi? AK Parti'yi devirmek istiyorsanız ilkelerinizle kurallarınızla devirin'
diyen Savcı Sayan 'Atatürkçüler sana oy vermez Sarıgül. Ulusalcılar sana oy vermez Sarıgül. Kemalistler sana oy vermez Sarıgül, Atatürk ilkelerine bağlı olan insanlar sana oy vermez Sarıgül. Sarıgül seni baronlar buraya getirdi' şeklinde konuştu.

Sayan sert açıklamalarına şöyle devam etti:

KILIÇDAROĞLU SEN BÖYLE Mİ DÜRÜST OLACAKTIN?

Yeni CHP'yi de baronlar yarattı. Ben bir Anadolu insanıyım ben ateşi yakıyorum ilk kurşunu yiyorum. Medya patronları da yesin bu ilk kurşunu. Niye bunları göstermiyorlar? Sarıgül operasyonunun arkasında neler vardır? Sarıgül profesör müdür? Uluslararası bir hatip midir? Dışişlerini bilen Nobel Barış Ödülü almış biri midir Sarıgül? Bu operasyonu başlatan Baykal'a sayın Kılıçdaroğlu inanmıyor ama Kayseri'de bir adamın defterine inanıyor senin dürüstlüğün nerede kaldı ey Kılıçdaroğlu? Sen böyle mi dürüst olacaktın? Herkes susmuş herkes paraya boyun eğmiş herkes korkuyor. Ben Anadolu insanı olarak korkmuyorum buradayım ve meydan okuyorum. Bu CHP böyle devam ederse tasfiye edilecektir.