İşte Baykal'ın bahsettiği o baronlar

Rasim Ozan Kütahyalı, Deniz Baykal'ın Sarıgül'ün ağababaları diye bahsettiği o isimleri açıkladı...

İşte Baykal'ın bahsettiği o baronlar
Beyaz TV'de yayınlanan moderatörlüğünü Latif Şimşek'in üstlendiği Dinamit adlı programda eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın Mustafa Sarıgül hakkındaki yolsuzluk dosyaları tartışıldı. Programda o gün yaşananlar kesit kesit izleyicilere izletildi.

Deniz Baykal'ın Mustafa Sarıgül hakkındaki yolsuzluk iddialarını değerlendiren Sabah gazetesi yazarı ve Dinamit programı yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, siyaset dünyasına bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

BAYKAL'IN BAHSETTİĞİ ÜÇ ADAM VAR

Kütahyalı, program sunucusu Latif Şimşek'in sorduğu 'Deniz Baykal'ın bahsettiği Sarıgül'ün ağababaları kimler?' sorusuna 'Deniz Baykal'ın kastettiği üç temel adam var. Bir, Sarıgül'ün siyasal olarak ağababası Baykal'ın tabiriyle akıl hocası Hüsamettin Özkan'dır. Sarıgül'ü Sarıgül yapan Hüsamettin Özkan'dır. Sarıgül, Hüsamettin Özkan'a bir budistin keşişlere baktığı gibi evliya gibi bakar. İki, Deniz Baykal'ın kastettiği en büyük ağababa Rahmi Koç'tur. 5 yıldır bu mahallenin delisi benim bütün gerçekleri söylediğim gibi bunu da ben söyleyim. Ana ağababa rahmi Koç'tur. Mustafa Sarıgül, Hüsamettin Özkan'ı evliya gibi görüyorsa Rahmi Koç'u da peygamber gibi görür. Sarıgül, Rahmi Koç'un kendi öz oğullarından fazla Rahmi Koç'a bağlıdır. Bunu da söyler. Üç, Aydın Doğan. Aydın Doğan'la Sarıgül konusunda 7-8 defa konuşmuşumdur. Yanımda başkaları da vardı bir sürü şey söylemiştir. Ama söylediği gibi orada konuştuklarım bana emanettir. Kalkıp burada açıklarsam namussuzluk olur' cevabını verdi.