Tekirdağ'daki 'İhaleye Fesat Karıştırma' İddiası

Şarköy ilçesinde, öğrenci servisi ihalelerine fesat karıştırdığı iddiasıyla adliyeye çıkarılan 13 kişiden 3'ü tutuklandı.


Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Şarköy Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği öğrenci servisi ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiası üzerine gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 2'si emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 13'ü adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 5'i savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı, mahkemeye çıkartılan 8 kişiden N.D, Ender D. ve Emin D. ise "ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk" suçundan tutuklandı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şarköy Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği öğrenci servisi ihalelerine fesat karıştırıldığı iddiaları üzerine gerçekleştirilen operasyonda, aralarında Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan bir memurun da bulunduğu 15 kişi, "ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzluk" iddiasıyla gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA