Köy Minibüsleri Garajı Aydınlatıldı

Nazilli Belediyesi elektrik servisi, 2 günlük yoğun bir çalışma ile 12 adet galvanizli aydınlatma direklerini köy minibüsleri garajına yerleştirdi.

Köy Minibüsleri Garajı Aydınlatıldı

Nazilli’nin tam ortasında kalan köy minibüslerinin toplandığı ve kalkış ana noktası olan garaj etrafındaki aydınlatma direklerinin yetersiz kalmasından dolayı köy minibüs durağı içi Nazilli Belediyesi tarafından ışıklandırma yapıldı. Özellikle akşam saatlerinde ikinci öğretimde okuyan üniversite öğrencilerinin daha güvende olmalarını sağlamak için yapılan ışıklandırma çalışmalarını Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı elektrik servisi yaptı. 8 metre yükseklikteki direklerle Köy Minibüsleri Garajının tamamını kapsayacak şekilde aydınlatılması sağlandı.

Nazilli’ye bağlı köy ve beldelerin toplu ulaşım araçlarının bulunduğu garajda aydınlatmanın yetersiz olmasından dolayı vatandaşın ve özellikle üniversite öğrencilerinin sıkıntılı anlar yaşadığına dikkat çeken Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Garaj içerisinde ve çevresinde aydınlatmanın yetersiz olmasından dolayı özellikle geceleri nahoş durumlar yaşandığı konusunda şikayetler alıyorduk. Söz konusu şikayetleri hemen değerlendirmeye alarak vatandaşımızın daha güvenli olabilmelerini sağlamak için böyle bir önlem aldık. Garaja periyodik aralıklarla dikilen 12 adet galvanizli aydınlatma direği sayesinde şu an garajımız ışıldıyor. Gündüz ışığını aratmayacak şekilde bir aydınlatma sistemi oluşturduk. Böylelikle özellikle üniversiteli öğrencilerimizde, vatandaşımızda daha güvende olacak ve daha önce yaşanan nahoş durumlar yaşanmayacak” dedi.

Kaynak: İHA