Altındağlı Çocuklar Hedefi 12’den Vuruyor

Hizmete açtığı Gençlik Merkezleri’nde Altındağlı çocuklara bambaşka bir hayat sunan Altındağ Belediyesi, çocukların spor yapması için her türlü imkanı sağlıyor.

Altındağlı Çocuklar Hedefi 12’den Vuruyor
Altındağlı çocuklar Gençlik Merkezleri sayesinde farklı spor dallarıyla tanışmaya devam ediyor.
ATA SPORUNA MERHABA
Aktaş, Güneşevler, Zübeyde Hanım ve Aydınlıkevler Gençlik Merkezleri’ne üye öğrenciler, ata sporu okçulukla tanıştı. Örnek Spor Tesisleri’nde yapılan ders, renkli görüntüleri sahne oldu. İlk olarak 4 Gençlik Merkezi’nde başlayan okçuluk kursu, kısa zamanda Altındağ Belediyesi’ne bağlı tüm gençlik merkezlerinde hizmete girecek.

GELECEĞİN OKÇULARI ALTINDAĞ’DA
Çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve sağlıklı bir hayat sürmeleri için çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, çocuklara sunduğu farklı spor etkinlikleriyle herkesin takdirini topluyor. Gençlik merkezi üyeleri, sportif faaliyetler sayesinde hem bir arada olmayı hem de paylaşmayı öğreniyor. Altındağ Belediyesi’nin çocuklara gösterdiği ilgiden aileler de memnun kalıyor.

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen okçuluk kursuna gösterilen ilgi de oldukça yoğun… Şu ana kadar 300 başvurunun alındığı okçuluk kursu için yeni kayıtlar alınmaya devam ediyor. Milli sporcular Tülin Cavlı, Alper Aytaçoğlu ve Selin Esen tarafından verilen kursa büyük ilgi gösteren Altındağlı çocuklar, derse ısınma hareketleriyle başladı.

Eğitmenlerin söylediklerini dikkatle dinleyen minik okçular, heyecanlarını gizleyemedi. Öğrenciler tarafından yapılan başarılı atışlar ise alkış aldı.

Göreve geldiği günden bu yana gençlerin daha iyi şartlarda okumaları, okul dışında da eğitim almaları için büyük çaba gösterdiğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Her geçen gün bu projelere yenilerini ekliyoruz. Çocukların özgüvenini artırmayı, birçok konuda kendilerini geliştirmelerini amaçlayan faaliyetleri devreye sokuyoruz. Gençler için çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Başkan Tiryaki tüm Altındağlı gençleri Gençlik Merkezleri’nden faydalanmaya çağırdı

Kaynak: İHA