Karadayı 46. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Her hafta ekran başındakilere soluksuz saatler yaşatan Karadayı, dizi trafiği içerisinde kendisine sağlam bir yer edinmeyi başardı. Karadayı 46. Bölümüyle 18 Kasım Pazartesi akşamı ATV ekranlarına gelecek.

Karadayı 46. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karadayı'nın bir önceki bölümünde gelinlik almak için girdiği mağazada Yasin ve Mahir'le karşı karşıya gelince adeta yıkılan Serra'ya Mahir ile Feride, iki seçenek sundu.

Her şeyden haberdar olduklarını söyleyen Feride ve Mahir, Serra'dan Turgut aleyhine tanıklık yaparak her şeyi itiraf etmesini istedi. Aksi halde Turgut'un suç ortağı olarak yargılanma tehlikesiyle karşı karşıya gelen Serra, büyük bir ikilemin ortasında kaldı. Serra ile Feride'nin gelinlik bakmaya gitmediklerini öğrenen Turgut, Feride'nin kendisinin peşinde olduğundan emin oldu.

Serra'nın ipini çeken Turgut böylece kendisine ulaşılmasını sağlayacak ilk yolu da engellemeye çalışırken bundan habersiz olan Serra da Mahir ve Feride'nin kendisine sundukları iki seçenekten birini tercih etti.

Serra'nın tercihini beklemeye koyulan Mahir ve Feride ikilisi beklenmedik bir anda gelen bir bilgiyle Turgut'un ne kadar kötü biri olduğu gerçeğiyle bir kez daha yüzleştiler. Turgut'u durdurmak için harekete geçen ikili zaman hızla geri sayarken onu bulmanın telaşına düştü.

Karadayı Dizisi 46. bölümde:
Savcı Turgut, Başsavcı cinayetiyle ilgili bütün bildiklerini Feride ve Mahir'e anlatan Serra'yı aramaktadır. Feride'nin cinayetle ilgili herşeyi ögrendiğini anlayan Savcı Turgut, tüm bu gelişmeleri Feride'nin babası Mehmet Saim Bey'e 'Herşeyin kısası Feride artık herşeyi öğrendi, Başsavcının katili olduğumu biliyor'diyerek anlatır.

Mehmet Saim Bey ise bu haber ile adeta yıkılır. Savcı Turgut, daha sonra bu hikayede yolun sonuna geldiğini ifade eder. Karadayı 46. bölümün son sahnesinde Feride ve Mahir'i kötü bir sürpriz beklemektedir. Turgut, Feride'yi öldürmeye kalkışır ve Feride yaralanır.