Ak Parti'den Akif Güveli Dikili'de Aday Adayı Oldu

Dikilili işadamı Akif Güveli, AK Parti'den Dikili Belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti'den Akif Güveli Dikili'de Aday Adayı Oldu
Güveli, "Dikili'ye 12 ay ticaret için yola çıktım. Bunun da yolu ilçemize yapılacak üniversite bölümlerinden geçmektedir. Bunu da ancak AK belediyecilik başarabilir" dedi.

Güveli'nin AK Parti İlçe Başkanlığı'ndaki basın toplantısına, Dikili Belediye Başkanı Aday Adaylarından Dikili eski Ak Parti İlçe Başkanı Önder Akşengür ve Zafer Afyon katılırken Dikilili vatandaşlarda ilgi gösterdi. Açıklamasına Ak Parti Dİkili ilçe Başkanlığına yeni atanan Levent Bahçıvanı tebrik ederek başlayan Güveli "Sevgili dostlar sizlerle bu gün burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Davetime icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Biz üç aday adayı çıktığımız bu yolda sizlerin desteği ile başarıya ulaşacağız. Hangimiz aday olarak çıkarsa çıksın ona kendimiz gibi çalışacağımıza söz veriyorum. Dikili belediye başkanlığı için yola çıkan ve seçilen başkanlarımızın hiç biri Dikili'nin kötülüğünü istemez. Başarı için çalışır. Bundan önce hizmet etmiş bütün belediye başkanlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Biz yerelde iktidar olmamamıza rağmen. Önder beyin hastane için Bakanımız Binali Yıldırım'ın Salihleraltı Yolu için yaptıkları ortadadır. İktidara geldiğimizde bu ve bunun gibi yaptırımların hızlanacağı bir belediyecilik sözü veriyorum. Jeotermal sisteminde, su dağıtımında, alt yapı çalışmalarında aksaklık yaşanmayacak bir belediye hizmeti sunacağız. Bizlerin enerjileri ve hizmet heyecanı daha fazla olduğu için bu seçim de Ak Partiyi, Başarıyı ve iktidarın gücünü Dikili halkı hizmet olarak hissedecek. Böyle güzel bir turizm ilçesinin turizm pastasından yeterince faydalanmadığı muhakkaktır. ilçeye kazandırılacak marinalar ve teşvik edilecek 5 yıldızlı otellerle turizmde 'Bizde varız' diyebileceğiz. Klişeleşmiş üniversite yatırımını sizlerde hatırlarsınız. Bizim il ve ilçemiz belediyesini aldığımızdan itibaren Dikili'ye 12 ay ticaret diyoruz. Bununda yolu ilçemize yapılacak üniversite bölümlerinden geçmektedir. Bunu da ancak Ak belediyecilik başarabilir."sözleriyle son veren Güveli, diğer aday adayları olan Önder Akşengür ve Zafer Afyon'a da başarılar diledi.

Yeni ilçe Başkanı olan Levent Bahçıvan ise "Oluşturacağımız yeni yönetimle adaylarımıza eşit mesafede çalışmalar yaparak Dikili Belediyesini kazanacağız." dedi.

Toplantı sonrasında adaylar ve partililer hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA