Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nden Başarılı Öğrencilere Hediye

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi Yaz Kur'an Kursunu başarıyla tamamlayan öğrencileri ödüllendirdi.

Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nden Başarılı Öğrencilere Hediye

Bu yıl ikincisi yapılan etkinliğin kapanış töreninde ödüllerine kavuşan öğrenciler, hem kursu tamamlanmanın hem de ödül almanın heyecanını yaşadılar. Akçaabat Fındıklı Köyü Pelitli Mahallesi Merkez Camii'nde eğitim gören öğrencilere yönelik yapılan yarışmada ilk üç sırayı alanlara bisiklet ve tablet bilgisayar hediye edilirken, diğer öğrencilere de kırtasiye malzemeleri ve çeşitli ödüller verildi.

Yaklaşık 35 öğrencinin eğitim gördüğü ve üç ay süren yaz kursuna katılan öğrencilere destek vermek amacıyla düzenlenen yarışmanın ödül törenine Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, Merkez Fatih Camii İmamı Arif Yılmaz, gençlik meclisi üyeleri, köy halkı ve öğrenciler katıldı.

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Yaz aylarında düzenlenen kurslara katılan öğrencileri motive etmek amacıyla bu yıl ikincisini düzenledikleri yarışma sonunda öğrencilerin gösterdikleri üstün performansın kendilerini bir hayli duygulandırdığını söyledi.

Fındıklı Köyü Pelitli Mahallesi merkez camiinde düzenlenen törene katılarak dereceye giren öğrencilere hediyelerini veren Başkan Tosun yaptıkları böylesine güzel organizasyonlara Trabzon'da faaliyet gösteren diğer sivil toplum örgütlerinin de destek vermesini arzuladıklarını kaydetti.

Öğrencilerin ve velilerin büyük ilgi gösterdiği ödül töreninde Kur'an-ı Kerim okuyan öğrencilerin performansları katılımcıları bir hayli duygulandırdı. Çocuklarımıza verdiğimiz hediyelerin alınması noktasında bizlere destek veren hayırsever vatandaşlarımıza ve büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca yaptığımız etkinliklerde her zaman yanımızda olan Trabzon belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na da meclisimizi adına teşekkürlerimizi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Gençlik Meclisine ve Trabzon Belediyesi'ne gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür eden öğrenci velileri, düzenlenen yaz kuran kursları ile geleceğin teminatı çocukların dinlerini öğrenmelerine önemli bir katkı sağladığını ifade ederek, "Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi'nin de düzenlediği ödüllü yarışma kursa katılan çocuklarımıza ayrı bir motive ve destek verdi. Yaz boyu süren kurslar sonunda çocuklarımız hem Kur'an öğrendi, hem de çeşitli hediyeler kazandılar. Bu anlamda bizleri hatırlayıp yalnız bırakmadıkları içim meclis üyelerimize teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.
Kaynak: İHA