Siyaset Akademisinde Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Av. Fazıl Pehlivan ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Mehdi Yenikomşuoğlu, ödüllerini Başbakan'ın elinden aldı.

Siyaset Akademisinde Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

AK Parti 15. Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 15. Dönem Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-III “Lider Ülke Türkiye” programında dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi.

Törende AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Av. Fazıl Pehlivan ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Başkanı Mehdi Yenikomşuoğlu, plaketlerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Siyasete yeni bir misyon yükleyen 15. Dönem Siyaset Akademisi, 29 Mart-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Kastamonu’da yapıldı. Yaklaşık 216 kişinin katıldığı eğitim programında alanında uzman akademisyenler tarafından yerel yönetimler, siyaset bilim, uluslararası ilişkiler, ekonomi, hükümet sistemleri konusunda dersler verildi.

8 hafta süren ve iletişim becerileri, sosyal medya derslerinin de yer aldığı akademide, deneyim ve vizyon paylaşımı ise büyük şehir belediye başkanları, kişisel gelişim uzmanları ve üniversite hocaları tarafından verildi.

Kaynak: İHA