Şanlıurfa Piazza'da Öğrenciler Hem Eğlendi Hem Eğlendirdi

Doğa Koleji öğrencileri, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde eğlenceden sanata, sportif faaliyetlerden eğitsel aktivitelere kadar bir dizi etkinlik düzenledi.

Şanlıurfa Piazza'da Öğrenciler Hem Eğlendi Hem Eğlendirdi

Drama ve ekoloji öğretmeni Buket Kara, beden eğitimi öğretmeni Serpil Çiftçi, resim öğretmeni Buket Demirhan, müzik öğretmeni Hatice Demirkol, İngilizce öğretmenleri Ayşen Ercan ve Sevgi Ayber nezaretinde tüm hünerlerini sergiledi. Şanlıurfa Piazza ziyaretçileri için hazırlamış oldukları etkinliklerle hem eğlenen hem eğlendiren öğrenciler izleyenlerden tam not aldı.

Doğa Koleji öğrencileri AVM’nin etkenlik alanında, İngilizce öğretmenleri Ayşen Ercan nezaretinde ‘Kelime Bulma Oyunu Yarışması’ ile başlayan aktivitelerinde, eğlenerek öğrenme imkanı yakaladı. Yarışmanın ardından resim öğretmeni Buket Demirhan'ın organizasyonunda düzenlenen ‘doğal defile’ konulu resim çalışmaları alışveriş merkezi ziyaretçileri tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Öte yandan, müzik öğretmeni Hatice Demirkol ve öğrencilerden oluşan Her Yerde Müzik Gurubu’nun sergilediği konser ise dinleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi. İngilizce öğretmeni Sevgi Ayber ve öğrenciler eşliğinde seslendirilen ‘İngilizce müzik etkinliği’ de konuklardan yoğun alkış topladı.

Beden Eğitimi Öğretmeni Serpil Çiftçi ve öğrenciler eşliğinde düzenlenen görkemli ‘su dansı’ gösterisi ise AVM içerisinde görsel bir şölene dönüştü. Çocuk etkinlikleri alanında da drama ve ekoloji öğretmeni Buket Kara, ‘yüz boyama’ etkinliği kapsamında minik ziyaretçilerin yüzlerinde renk cümbüşü oluşturdu. Günün eğlenceli ve sanatsal etkinliklerinin sonuncusunda da renklerin suyla dansını yansıtan ebru sanatı merakla izlendi.
Kaynak: İHA