Yarışmacı Filiz Birdir O Ses Türkiye Jürisini Şoke Etti

O Ses Türkiye yarışmacısı Filiz Birdir, seçilmesine rağmen yarışmayı terk etti, jüri neye uğradığına şaşırdı...

Yarışmacı Filiz Birdir O Ses Türkiye Jürisini Şoke Etti
Star TV'de yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz ve Athena Gökhan'ın yaptığı O Ses Türkiye'de bugüne kadar görülmemiş bir olay yaşandı.

Yarışmaya İstanbul'dan katılan ve aslen Suriye'li olan Filiz Birdir adlı yarışmacı 'Dilenci' adlı şarkıyı seslendirdi. Filiz Birdir için jürilerden sadece Gökhan döndü.

'DÖVER GİBİ SÖYLEDİ'


Yarışmacının performansı değerlendirmeye geçildiğinde Ebru Gündeş, 'Senin tarzına benzer sesler benim takımıma olduğu için geri dönmedim. Daha yumuşak sesli hali daha iyi olabilirdi. Biraz yumuşak söyleyebilirdiniz. Döver gibi söylediniz. Sever gibi söyleyeceksiniz. Bunu ilk başlarda bana da söylerlerdi' eleştirilerinde bulundu.

Gökhan ise Filiz Birdir'in sesinden çok etkilendiği belirterek takımında olmasını istediğini söyledi.

JÜRİYİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Yorumlardan sonra yarışmacı Filiz Birdir 'Hepinizden özür dileyerek mikrofonu bırakarak gidiyorum, kimse kusura bakmasın'dedi. Bu durum karşısında neye uğradığını şaşıran jüri üyeleri Birdir'e neden gitmek istediğini sordu.


Yarışmacı da , 'Ebru Gündeş
Hanımefendinin bana yaptığı eleştiriyi saygıyla karşılıyorum. Ben Arap kızıyım' dedi.

Bu arada Acun Ilıcalı da, 'Gökhan tek yarışmacı seçtin o da gidiyor' diyerek stüdyoyu kahkahalara boğdu.


Ardından yeniden söz alan yarışmacı, 'Bunu bana sadece Ebru Hanım söylemedi. daha önce de söyleyen oldu ama ben tarzımdan ve tavrımdan ödünç vermeden şarkı söyledim' diyerek sahneyi terk etti. BEYAZ GAZETE