Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Ak Parti Den İlk Aday Adayı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Malatya’nın Darende ilçesinin mevcut Belediye Başkanı İsa Özkan, AK Parti’den tekrar aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Ak Parti Den İlk Aday Adayı

AK Parti Darende İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen aday adaylığı başvuru törenine; AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Darende İlçe Başbakanı Süleyman Şimşek, Belediye Başkanı İsa Özkan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri ile partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan programda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Yerelde siyaset yapmak gerçekten zor, belediyecilik zor bir iştir. Belediyecilik sadece hizmet üretmek değil, gönülleri de yapmakla olan bir iştir. Tabi ki adaylık süreci bir yarıştır, nasip işidir. İlk müracaatı Darende’mizde bugün İsa Başkan yaptı. 1 Kasım’dan sonra olacak temayül yoklamaları ve anketler ile son olarak da Başbakanımızın takdiri ile adaylarımız belirlenecek” ifadelerini kullandı.

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, “Bugün burada ilk aday adaylığı başvurumuzu alıyoruz. İlçemize hayırlı olmasını umuyorum” dedi.

Darende Belediye Başkanı ve Aday Adayı İsa Özkan ise şöyle konuştu:
“Allah nasip ederse 30 Mart 2014 seçimleri içinde ilçe teşkilatımızın, il teşkilatımızın ve genel merkezimizin de görüşlerini alarak tekrar göreve talip olduk. Bugün başvurumuzu yapıyoruz. Ben her zaman yanımda ve bize destek olan teşkilatıma ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim yakaladığımız başarı ekip çalışmasının getirdiği bir kazançtır.”
Kaynak: İHA