Toplu Konut 2. Etap Yönetiminden Tahliye

Hamitler Toplu Konut 2. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Özdemir, bir şahsa yapılan tahliye kararının doğru olmadığını ifade ederek, “Biz kapıcı dairesinin boşaltılmasını istedik. Kaymakamlık yazı işlerinde görevli kişi yanlış yapmış” dedi.

Toplu Konut 2. Etap Yönetiminden Tahliye
Hamitler Toplu Konut 2. Etap Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, bir şahsın evine gelen tahliye kararı ile ilgili açıklamada bulundu. 2. etapta bulunan kapıcı dairesinin boşaltılması için avukat vasıtasıyla kaymakamlığa başvurduklarını ifade eden Özdemir, yazı işlerinde görevli kişinin yanlışlık yaptığını söyledi.

Yanlışı düzeltmek için tekrar müracaatta bulunduklarını vurgulayan Özdemir, “Bunun üzerine kaymakamlığa giderek tekrar müracaat ettik. ‘Bu işte yanlışlık var, biz kapıcı dairesinin boşaltılmasını istiyoruz’ dedik. Orada ikamet eden Sinan Yalçın, ben yönetim kurulu başkanıyım diyor ve kapıcı dairesinde onlar duruyor. Onun başkan olabilmesi için TOKİ nezaretinde seçim olması gerekiyor. Burada ilk seçimi ve genel kurulu TOKİ yapıyor. Sonraki seçimleri seçim tarihi geldiği zaman halk kendi arasında yapıyor” dedi.

Sinan Yalçın’ın kargaşa çıkardığını ileri süren Özdemir, “Burada insanlar mağdur oldu. Bizde kaymakamlığa başvuruda bulunduk. Kapıcı dairesinin boşaltması için bilgi işlemdeki memur yanlış yazı yazmış. Biz duruma itiraz ederek, tekrar dilekçemizi verdik. Biz kapıcı dairesini işgal ettiği için yönetim olarak vasfı olmayan kişinin tahliyesini istedik. Biz kimsenin evinden tahliyesini istemedik” diye konuştu.

Kaynak: İHA