Muş'ta Öğrencilere Giyim Yardımı Yapıldı

Muş Emniyet Müdürlüğü, Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından organize edilen "Gençlerimiz Geleceğimiz" projesi kapsamında il geneli 750 öğrenciye yapılacak malzeme yarımlarının başlangıcı Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde yapıldı.

Malazgirt ve Bulanık ilçelerinde kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımı, ilk olarak Malazgirt İlçe Kütüphanesi'nde düzenlenen törenle dağıtıldı.

Törende konuşan Vali Vedat Büyükersoy, çözüm sürecinin devam ettiği sürece kamu kurum ve kuruluşları ile mensuplarının sosyal sorumluluk projelerinde daha aktif rol alabileceğini söyledi.

Büyükersoy, şunları söyledi:

"Bu ülkede demokrasi geliştikçe, sivil yönetimler değiştikçe, bu ülkenin bütün kurumları halkın tamamı olmakta ve onlara hizmet ederken, berrak bir şekilde sevgi ve saygıyla size hizmet sunmaya devam edecektir. Ülkemiz son yıllarda demokraside almış olduğu mesafe sebebiyle ekonomide, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve her konuda mesafe almakta ve bunu toplum hissetmekte, yaşamakta, teneffüs etmektedir. Onun için biz ülkemizdeki demokrasiye sahip çıkıyoruz. Demokrasiye sahip çıkan her kurumu bireye sahip çıkıyoruz. Çünkü biz kendimize sahip çıkıyoruz. Kendi geleceğimize sahip çıkıyoruz."

Düzenlenen yardım programı daha sonra Bulanık ilçesinde devam etti. Bulanık Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törende de önceden belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Kaynak: AA